Üdvözöljük a

GE beszállítói program indul - Somogy megyéből is várják a vállalkozások jelentkezését | Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

GE beszállítói program indul - Somogy megyéből is várják a vállalkozások jelentkezését

Szerző: Győrbíró-Kovács Andrea | 2018. február 1.

Komplex beszállítói program indul a GE Magyarország kis- és középvállalati beszállítói bázisának kiterjesztéséért. Első lépésként az ország 3 pontján tájékoztató rendezvényeket tartanak, amely bemutatja a potenciális beszállítók számára az ellátási lánchoz való csatlakozás lehetőségét, és elősegíti a hazai beszállítók regionális szintű beszállítóvá válását.

GE, amely 1989 óta sikeresen működik Magyarországon, nemcsak a legnagyobb amerikai befektető, de az egyik legnagyobb magyar vállalat is egyben, több, mint 10.000 munkatárssal rendelkezik.

 

Magyarország Kormányának stratégiai partnereként a GE Magyarország célkitűzései között szerepel, a magyar KKV-k beszállítói bázisának kiterjesztése, a nagyobb beszállítók regionális beszállítókká történő fejlesztése, valamint a digitális gyártástechnológiák know-how-jának és tapasztalatainak átadása.

 

A megvalósítása érdekében a GE Hungary Kft., a HIPA, valamint az MKIK együttműködésük keretében komplex beszállítói program kidolgozására és megvalósítására törekszenek. A program egyik legfontosabb pillére olyan magyarországi beszállítók felkutatása, amelyek képesek a nemzetközi iparági sztenderdeknek megfelelő minőség előállítására, a folyamatos fejlődés fenntartására, ezáltal a GE Hungary Kft. hosszútávú partnereivé, beszállítóivá válhatnak. A tervezett fejlesztések eredményeként a GE Hungary Kft. divízióinál felmerülő alkatrész és beszállítói együttműködési igény növekedése várható. 

 

Mindezek alapján az együttműködés résztvevői úgy határoztak, hogy egy közös, országos rendezvénysorozatot indítanak, amely bemutatja a potenciális beszállítók számára az ellátási lánchoz való csatlakozás lehetőségét, tájékoztatást nyújt és elősegíti a hazai beszállítók regionális szintű beszállítóvá válását.

 

A fentiekben megfogalmazott cél elérése érdekében három vidéki helyszínen (Veresegyházon, Debrecenben valamint Zala megyében) megtartandó beszállítói roadshow keretében közös kiállítóhelyeket hoznak létre, amelyen közös bemutatkozó és tájékoztató programokat szerveznek az érdeklődő jelenlegi és potenciális új beszállítók részére.

 

A rendezvények várható időpontja:

Veresegyháza 2018. február második fele

Debrecen 2018. március közepe

Zala megye 2018. április közepe.

 

A GE Hungary Kft. a tárgykörben kompetens munkatársai részt vesznek, és tájékoztató előadást tartanak a rendezvényeken, továbbá lehetőséget biztosítanak a személyes megbeszélésekre is.

A Somogy megyei vállalkozásokat a Zala megyében megvalósuló rendezvényre várják a szervezők, melyre a mellékelt adatlap megküldésével lehet jelentkezni legkésőbb 2018. mácius 12-ig.

 

A beszállítókkal szemben támasztott követelmények és a kitöltendő adatlap a mellékletben található.

Kérjük, amennyiben az Ön vállalkozása már rendelkezik GE beszállítói kapcsolatokkal, vagy  a érdekelt a beszállítóvá válásban, kérjük a mekllékelt adatlapot szíveskedjen kiölteni és visszaküldeni a következő címre: Kovács Andrea, e-mail: akovacs@skik.hu, tel: 82/501-022