Üdvözöljük a

III. Magyar-Arab Üzleti Fórum | Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

III. Magyar-Arab Üzleti Fórum

Szerző: Révész Lehel | 2015. augusztus 14.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház az Egyesült Arab Kamarákkal együttműködve, 2015. október 5-6-án rendezi meg a III. Magyar-Arab Üzleti Fórumot Budapesten, a Marriott Hotelben.

A III. Magyar-Arab Üzleti Fórum hazánk és az arab világ közötti kétoldalú gazdasági kapcsolatok legjelentősebb eseménye.
A Közép-Európában egyedülálló rendezvényen közel háromszáz arab üzletember és befektető kínál fel konkrét üzleti lehetőségeket magyar cégeknek. Egyben lehetőség nyílik a dinamikusan fejlődő arab piac igényeinek megismerésére, új együttműködések kialakítására, többek között az élelmiszeripar, a megújuló energiák, a smart city, a vízgazdálkodás, az innovatív technológiák, a turizmus illetve az egészségügy területén.

 

A Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. (MNKH Zrt.) ezúton tisztelettel meghívja Önt a III. Magyar-Arab Üzleti Fórumra. 

 

A kétnapos üzleti fórum nyitó ceremóniáján Szijjártó Péter külügyminiszter úr nyitóbeszédét követően Orbán Viktor miniszterelnök úr, illetve Adnan Al Kassar úr, a GUCCIAAC tiszteletbeli elnökének köszöntő beszédeit hallgathatják meg, továbbá panelbeszélgetéseken vehetnek részt.

 

Ezt követően a rendezvény mindkét napján kétoldalú tárgyalásokat folytathat potenciális arab üzleti partnerekkel.

 

Időpont: 2015. október 05-06.

Helyszín: Marriott Hotel

Cím: 1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 4.

 

A programról részletesen a www.arabforum2015.hu web oldalon olvashatnak.

 

A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melynek díja 15.000 Ft + ÁFA / fő (egy napos részvétel esetén is).

 

A részvételi díj a teljes 2 napos fórumra vonatkozik és magában foglalja az étkezések (ebéd és kávészünetek) költségét.

 

Kérjük, hogy az eseményen való részvételi szándékát a www.arabforum2015.hu web oldalon található regisztrációs űrlap kitöltésével szíveskedjen jelezni legkésőbb 2015. szeptember 10. napján,17:00 óráig.


A nagy érdeklődésre való tekintettel regisztrációja akkor válik biztossá, ha a jelentkezését követően 5 munkanapon belül a részvételi díj befizetésre kerül. A fórumon csak azok vehetnek részt, akik a Magyar Nemzeti Kereskedőháztól postai úton a tranzakcióról számlátkapnak a regisztrációs díj befizetéséről.

 

Ha bármilyen kérdése merülne fel az eseménnyel kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk bizalommal az arabforum@tradehouse.hu
e-mail címen.

Csatolt állományok: