Üdvözöljük a

Kamarai szakmai utazás Dublinba | Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai szakmai utazás Dublinba

Szerző: Győrbíró-Kovács Andrea | 2018. március 9.

A Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara idén szeptemberben szakmai utat szervez tagvállalkozásai számára Dublinba, a GOOGLE központjának városába.

A szakmai út időpontja: 2018. szeptember 17 – szeptember 20. (3 éj)

Utazás módja: Repülőgéppel (fapados) , Budapestről

 

Tervezett program:

  1. nap: érkezés Dublinba, szállás elfoglalása
  2. nap: Tájékoztató Írország gazdaságáról, az üzleti élet sajátosságairól
             Látogatás a GOOGLE központjában
  3. nap: Céglátogatás, városnézés
  4. nap: Hazautazás

 

A szakmai úton való résztvétel támogatása

 A SKIK szervezésében lehetőség nyílik kamarai tagok részére szervezett szakmai utazásra, amelynek támogatására a Kamara tagvállalkozásonként 60.000,-Ft/fő összeggel hárul hozzá. 500.000,-Ft feletti tagdíjfizetés esetén a támogatás 2 fő/vállalkozás.

 

Támogathatók köre:

A támogatás a rendezett tagsággal rendelkező önkéntes tagvállalkozások számára elérhető.

 

Utazó keretlétszám: 20 fő  

 

Résztvételi irányár: 245.000,-Ft/fő (támogatott: 185.000,-Ft/fő) , amely tartalmazza a repülőjegyet budapesti indulással menetrend szerinti fapados légitársasággal (személyenként egy darab kézipoggyász és egy darab max. 20 kg-os feladható poggyász szállítható), a repülőtéri illetéket, a szállást reggelivel kétágyas szobákban 3 éjszakára, a magyar nyelvű csoportkísérőt/idegenvezetőt az egész írországi utazás alatt, a kinti írországi repülőtéri transzfereket privát autóbusszal.  valamint a Kaposvár - Budapest - Kaposvár autóbuszos repülőtéri transzfert.

A 20 fős keretlétszám jelentkezési sorrendben kerül elfogadásra.

 

Lehetőség van a támogatásra jogosult létszámon felül minden támogatott vállalkozástól további 1 fő utazására teljes költségtérítéssel.  

A jelentkezés lemondása miatt felmerülő költségeket a kamara részére meg kell téríteni!

A támogatás igénylésének módja: A vállalkozás a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és a kamara részére történő megküldésével igényelheti a támogatást.

 

Jelentkezési határidő: 2018. március 14.

A jelentkezési határidőt követően a szervező utazási iroda a jelentkezőre eső részt kiszámlázza, melynek a megadott határidőig történő kiegyenlítése biztosítja az utazáson való résztvétel jogát.

 

A támogatás feltétele:

A támogatásban részesülő tagvállalkozás vállalja, hogy a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamaránál fennálló tagságát 2018. január 1. napjától kezdődően legalább annyi időre fenntartja, amely idő alatt befizetett tagdíja minimálisan megfelel az igénybe vett támogatások összegének. Több támogatás igénybe vétele esetén a támogatások összeadódnak, és a tagsági viszony fennmaradását ennek megfelelően kell megállapítani.

A tagvállalkozás által igénybe vehető támogatási összeg – több támogatás igénybevétele esetén ezek együttes összege - felső határa az előző évi tagdíj ötszöröse. Amennyiben a vállalkozás korábban már vett igénybe bármilyen támogatást, akkor az igénybe vehető összes támogatás nem lehet több a fenti maximum összegnél, beszámítva a korábban felvett támogatások befizetett tagdíjjal még nem fedezett összegét is.

Amennyiben a vállalkozás a fenti időtartamon belül jogutód nélkül megszűnne, a támogatás tagdíjfizetéssel csökkentett részét a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara részére meg kell fizetni.

 

Jelentkezés és információ: Kovács Andrea 82/501-022,   E-mail: akovacs@skik.hu

Csatolt állományok: