Üdvözöljük a

Kérdőív vállalkozása gazdasági helyzetéről | Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kérdőív vállalkozása gazdasági helyzetéről

Szerző: Révész Lehel | 2015. október 8.

Kezdetét vette a 2015. második félévi konjunktúra felmérés, melyben ezúton is számítunk a Somogy megyei vállalkozások részvételére, így tisztelettel kérjük az Ön segítségét is!

Tisztelt Cégvezető, Tisztelt Vállalkozó!

 

A Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara együttműködve a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézetével (MKIK GVI) 1998 óta évente kétszer rendszeresen felméri a magyar vállalkozások üzleti helyzetét és várakozásait.

 

Az országos vizsgálatban alkalmanként kb. 2-3000 vállalkozás vesz részt. A MKIK GVI a területi kamarákkal együttműködve 2015. második félévében is elkészíti a felmérést, amelyhez tisztelettel kérjük az Ön segítségét is. A konjunktúra felmérő adatlap kitöltésével segítené munkánkat és ezzel hozzájárulna ahhoz, hogy pontosabb képet kapjunk a Somogy megyei vállalkozások gazdasági helyzetéről.

Kérjük, hogy szakítson időt kérdőívünk online kitöltésére a következő linken:

http://ola.gvi.hu/konjunktura

 

Az adatlap kitöltésének határideje: 2015. október 30.

 

Az adatszolgáltatás önkéntes, az adatokat csak összesítve, statisztikai módszerekkel dolgozzuk fel. A megyei felmérés eredményét a kamara havi kiadványában, a Somogyi Gazdaságban és a SKIK honlapján tesszük közzé, az országos eredmények a GVI honlapján megtekinthetők (www.gvi.hu).

 

A 2015. I. félévi felmérés eredményei:

További információ:

E-mail: lrevesz@skik.hu

 

Együttműködését előre is köszönjük!