Üdvözöljük a

Pályázzon jelöljön! Elismerés a kiválóságért 2017-ben is. | Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2017 Október >>
KeSzeCsüSzoVa
      1
2345678
9101112131415
161718192021
22
23242526272829
3031     

Országos rendezvénynaptár

<< 2017 Október >>
KeSzeCsüSzoVa
      1
2345678
9101112131415
161718192021
22
23242526272829
3031     

Pályázzon jelöljön! Elismerés a kiválóságért 2017-ben is.

Szerző: Thurzó Ágnes | 2017. augusztus 23.

A kiemelkedő teljesítmények, az eredmények, az elért célok elismerést, megbecsülést érdemelnek. A SKIK elnöksége ebben az évben is meghirdeti a kamarai díjakat.

Kérjük, hogy ha van olyan kamarai tag vállalkozás a látóterében, melyet érdemesnek tart valamelyik díjra,  vagy ha Ön saját vállalkozásában volt sikeres, rövid írásbeli indoklással ellátva  jelezze ezt felénk!

Sajnos a gazdasági élet területén, a vállalkozók világában ez  nem történik meg túl gyakran. Éppen ezért  a kamara minden év végén, bensőséges rendezvény keretében kifejezi elismerését azoknak, akik nemcsak helytálltak, de valamiben ki is tűntek. Az elismerés nemcsak annak jó, aki kapja, de annak is, aki adja!

 

Kérjük, hogy ha van olyan kamarai tag vállalkozás a látóterében, melyet érdemesnek tart,  vagy ha Ön saját vállalkozásában volt sikeres, rövid írásbeli indoklással ellátva  jelezze ezt felénk!

 

A SKIK elnöksége a megye gazdasági életében kiemelkedő teljesítményt nyújtó kamarai tag vállalkozások kitüntetéssel történő elismeréséről határozott. A testület az alábbi kitüntetéseket alapította:

 

Somogy Gazdaságáért Díj
Kaphatja az a  vállalkozás, amely a megye gazdaságának egészét szolgáló, kiemelkedő teljesítményt nyújtott, vagy több éves egyenletes jó teljesítménye alapján hozzájárult a megye gazdasági fejlődéséhez.

 

 Somogy Gazdaságáért - Életmű Díj
Kaphatja  az a vállalkozásvezető, akinek a huzamos ideig történő vezetői tevékenysége alatt a vállalkozás eredményesen gazdálkodott,  versenyképességét növelte és   jelentős piaci eredményt ért el. 

 

Az Év Somogyi Vállalkozása
Kaphatja az a vállalkozás, mely  piacképesen-, eredményesen gazdálkodott, illetve több éven keresztül egyenletes, jó teljesítményt biztosítva hozzájárult a megye gazdasági fejlődéséhez a következő kategóriákban:

  • Mikrovállalkozás
  • Kis méretű vállalkozások
  • Közepes méretű vállalkozás
  • Nagyvállalkozás


Somogy Szakképzéséért Díj

Vállalkozás illetve természetes személy részére  a tanulók magas szintű-, eredményes gyakorlati oktatásáért, illetve a kamara szakképzéssel összefüggő tevékenységének kiemelkedő módon történő segítéséért.

 

Somogy Idegenforgalmáért Díj
A megye idegenforgalmát szolgáló-, kiemelkedő teljesítményért, illetve több éves, egyenletes, magas színvonalú munkáért, mellyel hozzájárult a megyei turizmus fejlődéséhez.

 

Somogy Innovációjáért Díj
Kiemelkedő eredménnyel járó fejlesztés megvalósításáért ( termékfejlesztés, technológiai fejlesztés, technológiai transzfer, informatikai rendszerfejlesztés, szolgáltatásfejlesztés, szervezetfejlesztés, high-tech termelő beruházás, stb )

 

Somogy Környezetvédelméért Díj  
Kaphatja az a vállalkozás, amely tevékenysége során a környezetvédelmi előírások betartására fokozott figyelmet fordít, illetve környezetvédelmi beruházást hajtott végre a természeti környezet megőrzése érdekében. 

 

 A kitüntetésekkel kapcsolatban bővebb információ:

Thurzó Ágnes,  témafelelős
telefon: 82/501-025, e-mail: athurzo@skik.hu