Március a nők hónapja

2014. márciusSomogyi Gazdaság

 


Tematikus összeálltásunk   |

Gazdasági Évnyitó 2014

2014. márciusDr. Novák ferenc

 


A SKIK hagyományosan február végén megrendezett Gazdasági  Évnyitóján idén a kamara által működtetett Europe Direct Iroda is részt vett. Ennek jegyében a rendezvény felépítésében, tartalmában is utalt a magyar vállalkozásokat leginkább foglalkoztató kérdésekre: helyzetünk itthon és helyünk Európában.
Folytatás   |

Új piacok, új lehetőségek magyar vállalkozások számára

2014. márciusSomogyi Gazdaság

 

Az export bővítési lehetőségekről március 11-én tartott fórumon bemutatkozott a 2013-ban alakult Magyar Nemzeti Kereskedőház és az MKIK Magyar-Török Tagozata a SKIK Székházában.

Folytatás   |

Meghívó

2014. márciusSomogyi Gazdaság

 

...

Vissza nem térítendő támogatások 
a tagság részére 2014-ben is!

2014. márciusSomogyi Gazdaság

 

A SKIK az országban egyedülálló módon évek óta vissza nem térítendő támogatások nyújtásával segíti a kamarai tagságot. Az elnökség és a küldöttgyűlés döntésének értelmében a tagok – az eddigi évek gyakorlatának megfelelően – idén is igénybe vehetnek többféle támogatást. A kialakított rendszer sokoldalú, számos területet felölel, így lehetőség van arra, hogy minden kamarai tag megtalálhassa a neki leginkább megfelelő, üzleti tevékenysége szempontjából leghasznosabb támogatási formát.
Az elmúlt év októberétől a kamarai támogatási rendszer keretében lehetőség volt az online pénztárgépek beszerzésének támogatására. Ezt a lehetőséget 2014-ben is lehet igényelni.
Újdonság, hogy ebben az évben minőségbiztosítási rendszerek bevezettetését is támogatja a kamara.

Folytatás   |