Fókuszban az innováció

2014. novemberSomogyi Gazdaság

 

A SKIK, a Kaposvári Egyetem és a Balaton-Park Nonprofit Kft. közös szervezésében szeptember 24-én került sor az első Innovációs és Pályaorientációs Napra (INNOPA) melyen több mint 300 érdeklődő vett részt. A rendezvényen részt vevő vállalkozások és fiatalok megismerhették a modern technika néhány legújabb vívmányát és bepillantást nyerhettek a legkorszerűbb technikák világába.
Beszámolónk és tematikus összeállításunk kezdőlapja  |

Piacfeltáró szakmai út Portugáliában

2014. novemberSomogyi Gazdaság

 

2014. szeptember 29-október 3. között a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara 23 fős delegációja látogatást tett Portugáliában. A szakmai programok kiemelt témája volt a megújuló energiaforrások felhasználásának tapasztalatai, amelyben Portugália a 3. helyen áll az európai uniós ranglistán.

Folytatás   |

ECOTOP zárókonferencia
Eszék – 2014. szeptember 19.

2014. novemberRévész Lehel projektmenedzser

 

Szeptember 19-én, Eszéken tartották a Magyarország-Horvátország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2017-2013 ECOTOP projektjének zárókonferenciáját.

Folytatás   |

Már igényelhető a védjegy

2014. novemberSomogyi Gazdaság

 

Október elseje óta igényelhető a Kaposvár Kincse védjegy. Ez az elnevezés lesz majd a garancia arra, hogy amely termék viseli, az garantáltan egészséges és minőségi élelmiszer. A helyi termékeket ünnepelték az ötven éves kaposvári nagypiacon is.

Folytatás   |

Büttner Kft, Duális Szakképzés céljait szolgáló CNC tanműhelyének avatása

2014. novemberSomogyi Gazdaság

 

2014-09-30-n a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara, többszörösen kitüntetett nagyatádi tagja, a Büttner Kft avatta fel új, innovatív, minden igényt kielégítő tanműhelyét, mely a duális szakképzés erősítését célozza meg a térségben.

Folytatás   |