Március a nők hónapja
Helytállás az élet minden területén

2015. márciusSomogyi Gazdaság

 


Összeállításunk   |

Gazdasági Évnyitó 2015

2015. márciusSomogyi Gazdaság

 

A SKIK hagyományos Gazdasági Évnyitóját ebben az évben Kaposvár Megyei Jogú Várossal, valamint a kamara által működtetett Europe Direct Irodával közösen szervezte meg. A 2015. január 30-i rendezvény fő témája a közvetlenül előttünk álló valamint a 2020-ig terjedő időszak gazdaságfejlesztési prioritásai voltak. Melyek azok lehetőségek, amelyek a kis- és középvállalkozói szektor számára segítséget jelenthetnek a közeli és a távolabbi jövőben? Ezekre a kérdésekre keresték a választ a nap előadói több, mint 160 érdeklődő vállalkozó előtt. A rendezvény vendége volt dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is.
Folytatás  |

Vissza nem térítendő támogatások
a tagság részére 2015-ben is!

2015. márciusSomogyi Gazdaság

 

Idén a Teljesítésigazolási Szakértői Szerv eljárási díjához is igényelhető hozzájárulás! A SKIK az országban egyedülálló módon évek óta vissza nem térítendő támogatások nyújtásával segíti a kamarai tagságot. Az elnökség és a küldöttgyűlés döntésének értelmében a tagok idén hétféle támogatást vehetnek igénybe. A kialakított rendszer sokoldalú, számos területet felölel, így lehetőség van arra, hogy minden kamarai tag megtalálhassa a neki leginkább megfelelő üzleti tevékenysége szempontjából leghasznosabb támogatási formát. A támogatások között idei újdonság a Teljesítésigazolási Szakértő Szerv eljárási díjához igényelhető hozzájárulás.

Folytatás   |

Somogyi sikerek
a szakmai versenyek elődöntőjén

2015. márciusSomogyi Gazdaság

 

17 somogyi diák jutott tovább a Szakma Kiváló Tanulója Verseny illetve az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny országos válogatójába

Cikk   |