Az ünneppel kapcsolatos cikkeinket a menüből választhatja ki
   |

Mesterlevél átadó ünnepség

2015. decemberSomogyi Gazdaság

 

Befejeződtek a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett mesterképzések. November 12-én 7 szakmában – autószerelő, autóelektronikai műszerész, cukrász, gázfogyasztó berendezés- és csőhálózat szerelő, kereskedő, pincér és villanyszerelő – 51 új mester-, november 19-én pedig bútor- és épületasztalos-, fodrász és szakács szakmákban 39 új mester vehette át mesterlevelét.

Részletek   |

TOP 100

2015.decemberSomogyi Gazdaság

 


A SKIK, a Somogyi Hírlap és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal együttműködésében idén már a nyolcadik alkalommal jelent meg a TOP 100 gazdasági magazin.

Részletek   |

Üzleti etika díjat kapott a KVGY

2015. decemberSomogyi Gazdaság

 

Az idén 16. alkalommal adták át az Üzleti Etikai Díjat. Minden év végén a magyar társadalom figyelmének középpontjába kerülnek azok a hazai vállalkozások, amelyek tevékenységükkel, magatartásukkal példát mutatnak a felelős, etikus gazdálkodásban, üzleti jelenlétben, és erősítik a társadalom és az üzleti szféra közötti bizalmat.

Részletekt   |

Irodát nyitott Eszéken a Magyar Nemzeti Kereskedőház

2015. decemberSomogyi Gazdaság

 

A magyar-horvát gazdasági kapcsolatok bővülését mutatja, hogy 2014-ben a horvát import 10%-kal, a magyar export Horvátország felé 32%-kal bővült – mondta Joó István a Duna Régió Stratégia (DRS) végrehajtásáért felelős miniszteri biztos a Kereskedőház eszéki irodájának novemberi megnyitóján.

Részletekt   |