Újévi összeállításunkat a menüből érheti el
   |

A Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara
és a SKIK Szolgáltató és Oktatási Nonprofit Kft. 2016. évi rendezvényterve

2016. januárSomogyi Gazdaság

 

Részletek   |

Díjátadó ünnepség 2015. december 16. KAMARAI ELISMERÉS A KIVÁLÓSÁGÉRT

2016. januárSomogyi Gazdaság

 

A SKIK elnöksége – a hagyományokhoz híven – idén is meghirdette a megye gazdasági életében kiemelkedő teljesítményt nyújtó kamarai tag vállalkozások elismerésére alapított kitüntetéseket

Részletek   |

Internethasználat a vállalkozások körében

2016. januárSomogyi Gazdaság

 

A területi kamarák és a MKIK Gazdaság és Vállalkozáskutató (GVI) legutóbbi felmérésének része volt a vállalkozások internet használatára vonatkozó kérdéskör.

Részletekt   |

Visszatekintő: Fejlesztés és innováció az aktuális pályázatok tükrében

2016. januárSomogyi Gazdaság

 

Az év végén szervezett rendezvény azoknak nyújtott hasznos információkat, akik innovációhoz kapcsolható beruházást szeretnének megvalósítani, és ehhez vissza nem térítendő támogatást vennének igénybe.
A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalától Kuslics Judit áttekintést nyújtott a szellemi tulajdon oltalmi formáiról, és a megszerzésükhöz szükséges lépésekről. Az innovációhoz köthető pályázati felhívások tartalmának értelmezéséhez fontos ismerni azokat a fogalmakat, amelyek a 2014. évi a tudományos kutatásról, fejlesztésről és innovációról szóló LXXVI. (KFI) törvényben kerültek meghatározásra.
Büki Péter, az ECONOSERVE Kft ügyvezetője a pályázati felhívásokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, foglalta össze.

Kapcsolatos írásaink   |