Gazdasági évnyitó
A fejlődés kulcsa: a tudás integrációja
a gazdaságba

2016. márciusThurzó Ágnes sajtóreferens

 

2016. február 25-én a Megyeháza Dísztermében tartotta a SKIK és a Europe Direct Tájékoztató Központ Gazdasági Évnyitóját. Az idei volt az ötödik, év eleji rendezvény, melyre a kamara a megye vállalkozóit invitálta, hogy neves előadók segítségével áttekintést kaphassanak a hazánk és Európa aktuális gazdaságpolitikai kérdéseiről. A rendezvény vendége volt dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

Bővebben   |

Nők a vállalkozásban

2016. márciusSomogyi Gazdaság

 

Aktuális összeállításunkat a menüből érheti el   |

A madár már a tojásban tudja,
hogy tud repülni
Kassai Lajos: Ne engem kövessenek, hanem amit én követek!

2016. márciusSomogyi Gazdaság

 

Vágtató ló, megfeszülő íj, feszült figyelem – talált! A nyeregben ülő annak idején 15 évesen munkásszálláson kezdte, majd követte a szíve szavát, az íjkészítést választotta, aminél fogva szegényebb lett, mint a templom egere. Jött a lovasíjász-iskola, egy sportág megteremtése, ú tanítási módszer, külföldi meghívások. Megannyi élmény és rejtély! Ő Kassai Lajos.

Bővebben   |

Új pályázati lehetőség

2016. márciusSomogyi Gazdaság

 

 

Megjelent „A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban - Rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése a munkáltatóknál” című (GINOP-5.3.2-16 kódszámú) felhívás.

 Kapcsolódó írásunk  |

Vissza nem térítendő támogatások
a tagság részére 2015-ben is!

2016. márciusSomogyi Gazdaság

 

A SKIK az országban egyedülálló módon évek óta vissza nem térítendő támogatások nyújtásával segíti a kamarai tagságot. Az elnökség és a küldöttgyűlés döntésének értelmében a tagok idén hatféle támogatást vehetnek igénybe. A kialakított rendszer sokoldalú, számos területet felölel, így lehetőség van arra, hogy minden kamarai tag megtalálhassa a neki leginkább megfelelő, üzleti tevékenysége szempontjából leghasznosabb támogatási formát. Az idei év újdonsága, hogy már nem csak azok igényelhetik a támogatásokat, akik az előző év január 1-én kamarai tagsággal rendelkeztek, hanem a frissen belépett vállalkozások is.

Bővebben   |