Kezdődik az idegenforgalmi szezon!

2016. júniusSomogyi Gazdaság

 

A legfontosabb tudnivalók, melyekre a vállalkozásoknak figyelniük kell

Aktuális összeállításunkat a menüből érheti el    |

A jövő útja: belépni a digitalizáció világába

2016. júniusSomogyi Gazdaság

 

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a kis és középvállalkozások informatikai hátterének korszerűsítése és szemléletének formálása érdekében – kormányzati támogatással – új, országos projektet indított. A kezdeményezésnek különös jelentősége van Somogy megyében, ahol a vállalkozások lemaradásban vannak – országos viszonylatban is – az informatika használata terén.

(Meghívó a rendezvényre)

Bővebben   |

Mesterlevél átadó ünnepség

2016. júniusSomogyi Gazdaság

 

Egy szakma mesterének lenni rangot jelent. Hivatását szerető-, szakmai előmenetelére adó szakember a mesteri címet pályája során megszerzi. A mesteri cím megszerezése nem könnyű, sok tapasztalat, munka, tanulás, gyakorlás áll mögötte. Ezt a munkát és tudást ismeri el a mester cím, ami referenciát is jelent és viselője méltán adhatja át tudását a következő generációnak.

Bővebben    |

Az irányítási rendszerek új felépítése
az ISO 9001:2015 szabvány tükrében

2016. júniusSomogyi Gazdaság

 

2015 szeptemberében megjelent az ISO 9001:2015 szabvány. Az ISO 9001:2008-ról az új szabványra történő áttérés 3 éves periódusban történik: 2017. márciusig lehet a régi szabvány szerint új tanúsítást lefolytatni, 2018. szeptemberéig érvényesek a régi szabvány szerinti tanúsítványok.
2016. május 26-án az új szabvány megjelenésével kapcsolatos átállási feladatokról tartott tájékoztató előadást Balog András, a TÜV Rheinland InterCert vezető auditora.

Bővebben    |

Informatikai vállalkozói szakmai klub alakul

2016. júniusSomogyi Gazdaság