Karácsony 2016

2016. decemberSomogyi Gazdaság

 

Decemberi számunkban a karácsony szerepel tematikus összeállításunkban.
A cikkeket a menüből érik el.

Díjazták a somogyi gazdaság legjobbjait

2016.decemberSomogyi Gazdaság

 

A kamara elnöksége a megye gazdasági életében kiemelkedő szerepet játszó kamarai tagok elismerésére díjakat alapított. December 15-én ünnepélyes keretek között ezeknek az elismeréseknek az átadására került sor. A díjakat Varga József, a SKIK elnöke és Németh Krisztina, a SKIK titkára adták át a nyerteseknek. Ennek az ünnepségnek a keretében köszöntötte a kamara vezetése a megalakulásuk 25. vagy annál magasabb kerek évfordulóját ünneplő kamarai tag vállalkozásokat. A rendezvény második részében a jubilálók okleveleinek átadása következett.

Bővebben    |

TOP 100 – 2016.

2016. decemberSomogyi Gazdaság

 

A SKIK, a Somogyi Hírlap és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal együttműködésében idén már kilencedik alkalommal jelent meg a TOP 100 gazdasági magazin. A kiadvány a megye gazdasági életében döntő szerepet betöltő vállalkozások teljesítményét, fejlődését összegzi, összefüggéseiben tárja az olvasó elé az elmúlt év főbb tendenciáit, köztük az eligazodást ábrák, grafikonok könnyítik meg.

Bővebben    |

Száztíz ország kultúrája és hagyománya találkozott Milánóban

2016. decemberSomogyi Gazdaság

 

A Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara 2016-ban is szervezett kiállítás-látogatást tagjai számára, ezúttal a Milánói Kézműves Vásárra, december 5 és 8. között. Az utazáson 28 vállalkozás képviseletében 35 fő vett részt.

Kapcsolódó cikkünk: Az olasz gazdaság motorja a családi vállalkozás

Bővebben    |