Március a nők hónapja!

2017. márciusSomogyi Gazdaság

 

Minden kedves hölgy kamarai tagunknak és partnerünknek boldog nőnapot kíván a SKIK elnöksége és munkatársai!

Tematikus összeállításunk a menüben

MKIK Gazdasági Évnyitó
Meg kell védeni a felívelő pályát

2017. márciusSomogyi Gazdaság

 

Azon a pályán kell maradni, ahol vagyunk, 2017-2020 között meg kell védeni azt a lehetőséget, hogy a magyar gazdaság bővülése a 3-5 százalékos sávban legyen. Közben végre kell hajtani egy versenyképességi fordulatot, és 2020 után az 5 százalék fölötti növekedési tartományt kell elérni – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök az MKIK február 28-án rendezett gazdasági évnyitóján Budapesten.

Bővebben    |

SKIK GAZDASÁGI ÉVNYITÓ 2017
Jó évet zárhatnak a somogyi vállalkozások

2017. márciusSomogyi Gazdaság

 

Február 14-én tartotta hagyományos Gazdasági Évnyitóját a SKIK. Mint minden évben, idén is neves előadókat kért fel annak érdekében, hogy a helyi vállalkozások képviselői betekintést kapjanak a gazdaságpolitikai folyamatok összefüggéseibe, a várható tendenciákba. Varga József, a SKIK elnöke, Dér Tamás, Kaposvár város alpolgármestere és Huszti Gábor, a Somogy megyei közgyűlés alelnökének köszöntője után dr. Zúgó Liliána, az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének gazdasági elemzője, Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő és Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke tartott előadást.

Bővebben    |

GINOP 3.2.1. : Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!
A jövő útja: belépni a digitalizáció világába
Legyen Ön a következő!

2017. márciusSomogyi Gazdaság

 

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara kormányzati támogatással hívta életre a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! elnevezésű infokommunikációs szemléletformáló és kompetenciafejlesztő programot, amely eddig közel 8000 vidéki mikro-, kis- és középvállalkozás számára nyújtott segítséget az informatikai fejlődésük előmozdításában.

Bővebben    | További informatikai cikkek a menüben

Vissza nem térítendő támogatások
15 millió forint értékben a tagság részére 2017-ben is!

2017. márciusSomogyi Gazdaság

 

Bővebben    |