Együtt ünnepeltük az Európa-napot Kaposváron

2017. májusSomogyi Gazdaság

 


Tematikus összeállításunk a menüben

Google Digitális Workshop a SKIK-nél,
90 érdeklődő vállalkozás részvételével

2017. májusSomogyi Gazdaság

 

2017. április 27-én a Google Magyarország Kft. tartott előadást a SKIK-nél az internet üzleti célú használatáról. Megtudhattuk Balogh Gábortól, a Google Magyarország szakemberétől milyen lehetőségeket nyújt az internet a vállalkozások részére és hogyan lehet profitot termelni a web-en.

Bővebben    |

Szakképzési fórum

2017. májusSomogyi Gazdaság

 

2017. április 19-én szakképzési fórumot tartottunk kamaránk székházában a gépészet ágazatban gyakorlati képzést folytató vállalkozások és az elméleti képzést biztosító szakgimnáziumok és szakközépiskolák képviselői részére. A programon a gyakorlati képzést érintő aktuális témákról hangzottak el előadások, valamint konzultációra is lehetőség nyílt többek között az üzemek feletti tanműhelyek szükségességéről.

Energia Nap a SKIK-ben - magyar fogyasztók az európai energiaunióban

2017. májusSomogyi Gazdaság

 

Április 20-án a SKIK rendezvényén az energia iparág helyzetét járták körbe a résztvevők több szempontból  neves előadók segítségével.

Bővebben    | Kapcsolódó írásunk: Az Ön cége is túl sokat fizet a földgázért?

Folytatódik a vendéglátó üzletek kamarai minősítése!

2017. májusSomogyi Gazdaság

 

Tájékoztatjuk a melegkonyhás vendéglátó üzletet, cukrászdát és egyéb vendéglátó üzletet (kávézó, eszpresszó, bár) működtető vállalkozókat, hogy a három Balaton parti megye – Somogy, Veszprém és Zala – kereskedelmi és iparkamarái, a közösen működtetett Kamarai Védnöki Tábla minősítő rendszerét mindhárom megyében ezúton ismételten meghirdetik.

Bővebben    | A hónap receptje

Vissza nem térítendő támogatások
15 millió forint értékben a tagság részére 2017-ben is!

2017. májusSomogyi Gazdaság

 

Bővebben    |