Kezdődik a szezon

2017. júniusSomogyi Gazdaság

 


Tematikus összeállításunk a menüben

SZAKMÁK SZTÁRJAIT KÖSZÖNTÖTTÉK A PARLAMENTBEN

2017. júniusSomogyi Gazdaság

 

Az ember értékteremtő munkája a jelenben és a jövőben nem mellőzhető, semmivel sem kiváltható – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke május 26-án a Szakma Sztár Fesztivál keretében rendezett országos szakmunkás versenyek helyezetteit és felkészítőit köszöntő ünnepségen, a Parlamentben.

Bővebben    |

SIKERREL ZÁRULT A MODERN VÁLLALKOZÁSOK PROGRAMJÁNAK ELSŐ SZAKASZA

2017. júniusSomogyi Gazdaság

 

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke május 23-án budapesti sajtótájékoztatón ismertette a Modern Vállalkozások Programjának eredményeit, melyek, mint mondta, önmagukért beszélnek.

Bővebben    |

Mesterlevél átadó ünnepség
A mester cím rangot jelent

2017. júniusSomogyi Gazdaság

 

Egy szakma mesterének lenni rangot jelent. Hivatását szerető-, szakmai előmenetelére adó szakember a mesteri címet pályája során megszerzi. A mesteri cím megszerezése nem könnyű, sok tapasztalat, munka, tanulás, gyakorlás áll mögötte. Ezt a munkát és tudást ismeri el a mester cím, ami referenciát is jelent és viselője méltán adhatja át tudását a következő generációnak.

Bővebben    |

Folytatódik a vendéglátó üzletek
kamarai minősítése!

2017. júniusSomogyi Gazdaság

 

Kamarai védnöki tábla a legjobb éttermek részére! A vendégek számára is az állandó jó minőség és színvonal garanciáját jelenti az étterem falán elhelyezett védnöki tábla. Szerezze meg Ön is!
Tájékoztatjuk a melegkonyhás vendéglátó üzletet, cukrászdát és egyéb vendéglátó üzletet (kávézó, eszpresszó, bár) működtető vállalkozókat, hogy a három Balaton parti megye – Somogy, Veszprém és Zala – kereskedelmi és iparkamarái, a közösen működtetett Kamarai Védnöki Tábla minősítő rendszerét mindhárom megyében ezúton ismételten meghirdetik.

Bővebben    | A hónap receptje

Vissza nem térítendő támogatások
15 millió forint értékben a tagság részére 2017-ben is!

2017. júniusSomogyi Gazdaság

 

Bővebben    |