A hónap témája: innováció

2017. novemberSomogyi Gazdaság

 


Tematikus összeállításunk az innováció menüből érhető el

Határon átnyúló együttműködés
az ökoturizmus fejlesztéséért

2017. novemberSomogyi Gazdaság

 

Az ECOTOP2 nevű projekt az Intereg V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 keretében valósul meg, és a 2015-ben lezárult ECOTOP1 folytatásaként az ökoturisztikai kínálat fejlesztését célozza meg az érintett régiókban. A partnerséget két horvát és három magyar kedvezményezett alkotja: a horvátországi Krizevci Agrár Egyetem, a szintén horvátországi Koprivnica Idegenforgalmi Hatósága, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Kaposvári Egyetem és a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara.

Bővebben    |

KÉPBE KERÜLTÜNK

2017. novemberSomogyi Gazdaság

 

Sikerrel zárult a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamarán belül működő Europe Direct Tájékoztató Központ Somogy Megye által meghirdetett fotópályázat, melyet az iroda az idei Európa Napon, május 11-én indított útjára „Kerülj KÉPbe!” címmel.

Bővebben    |

Védnöki tábla fogadóra, vendéglőre

2017. novemberSomogyi Gazdaság

 

Vivert János kétszer is kezet adhatott a védnöki tábla idei átadóján. Sok érdekes dolgot is elmondott, amikor válaszolt kérdéseinkre.

Bővebben    |

Mesterlevél átadó ünnepség
– 2017. november 13.
A mester cím rangot jelent

2017. novemberSomogyi Gazdaság

 

November 13-án három szakmában: autószerelő, járműfényező és szakács szakmában avattak mestereket. A bensőséges ünnepségen részt vettek a mestervizsga bizottságok elnökei és tagjai, valamint a mesterek hozzátartozói is. Varga József, a SKIK elnöke köszöntő beszédében kiemelte a szakmai elkötelezettség fontosságát és elismerését fejezte ki a szakembereknek a munka és család mellett elért teljesítményéhez.

Bővebben    |