A hónap témája: ünnepek

2017. decemberSomogyi Gazdaság

 


Tematikus összeállításunk az ünnepek menüből érhető el

Elismerés a somogyi gazdaság legjobbjainak

2017. decemberSomogyi Gazdaság

 

A kamara elnöksége a megye gazdasági életében kiemelkedő szerepet játszó kamarai tagok elismerésére díjakat alapított. December 14-én ünnepélyes keretek között ezeknek az elismeréseknek az átadására került sor. A díjakat Varga József, a SKIK elnöke és Németh Krisztina, a SKIK titkára adták át a nyerteseknek. Ennek az ünnepségnek a keretében köszöntötte a kamara vezetése a megalakulásuk 25. vagy annál magasabb kerek évfordulóját ünneplő kamarai tag vállalkozásokat. A rendezvény második részében a jubilálók okleveleinek átadása következett.

Bővebben    |

Gratulálunk!

2017. decemberSomogyi Gazdaság

 

Az ünnepség keretében Lengyel Tamás, a Magyar Mérnöki Kamara (MMK) alelnöke Varga József részére átadta a Magyar Mérnöki Kamara Tiszteletbeli Tagja elismerő oklevelet.
Az MMK Tiszteletbeli Tag címet adományoz azon magyar és külföldi állampolgárságú, nem MMK tagok részére, akik a kiemelkedő mérnöki illetve közéleti munkásságukkal és magatartásukkal kiérdemlik a mérnöktársadalom elismerését.

TOP 100 – tizedszer

2017. decemberSomogyi Gazdaság

 

Idén már 10. alkalommal jelent meg a megyei TOP 100 gazdasági magazin a SKIK, a Somogyi Hírlap és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal együttműködésében.

Bővebben    |