Pillanatképek 2017-ből ….

2018. januárSomogyi Gazdaság

 

Január 25-én másodszor érkezett Kaposvárra a Modern Vállalkozások Programja nevű országos roadshow, mely ezúttal is sok érdeklődőt vonzott.

Február 14-én tartotta hagyományos gazdasági évnyitóját a SKIK. Mint minden évben, 2017-ben is neves előadókat hallgathattak a résztvevők, például Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértőt.

A Nők a Vállalkozásokban Szakmai Klub áprilisi találkozóján tavaszi asztaldíszt készítettek a hölgyek.

A SKIK-nél működő Europe Direct Iroda szervezésében május 11-én tartották meg az Európa Napot Kaposváron az Európa Parknál, mely több száz érdeklődőt vonzott.

2017-ben is sok új mester vehette át mesterlevelét a sikeres kamarai mestervizsgákat követően

2017-ben a közös nemzetközi kiállítás látogatás célpontja a lengyelországi Poznanban szervezett POLAGRA élelmiszeripari vásár volt, melyen 35 kamarai tagvállalkozás vett részt.

Októberben megalakult a kamara Humán Erőforrás Szakmai Klubja közel 30 hr területen tevékenykedő szakember részvételével.

Az ősz folyamán a kamara pályaorientációs rendezvényein sok pályaválasztás előtt álló diák kapott ízelítőt a képzési kínálatból és pedagógusaiknak is szerveztek tájékoztató fórumokat

Nagy érdeklődés kísérte a SKIK Adó- és Számviteli Szakmai klubjának rendezvényeit

A Széchenyi Kártya Program fennállásának 15. évfordulóján átadták a 250 ezredik Széchenyi Kártyát

Immár 10. alkalommal jelent meg a SKIK, a NAV és a Somogyi Hírlap közös gondozásában a somogyi TOP 100 kiadvány, melynek bemutatóját november 30-án tartották

Októberben a Google alkalmazások hatékony alkalmazásáról tartottak képzéssorozatot

Decemberben ünnepélyes keretek között gazdára találtak a kamarai kitüntetések és átadták a jubileumi okleveleket is.

Vissza a kezdőlapra    |