JÖN A GDPR! Szakmai
és anyagi segítség a kamarától!

2018.áprilisSomogyi Gazdaság

 

A SKIK az önkéntes kamarai tagoknak kedvezményes szakmai és vissza nem térítendő anyagi támogatást nyújt a GDPR-re való felkészülésben!

Bővebben    |

Már 7 éve működik kaposvári központtal
a Dél-Dunántúli Regionális
Élelmiszer Innovációs Klaszter

2018. áprilisSomogyi Gazdaság

 

A Klaszter 2011-ben alakult a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara és a Kaposvári Egyetem koordinálásával, s 2012-ben kezdett működni 11 alapító taggal. Az induláshoz a DDOP keretében nyert támogatás nyújtott segítséget. Legnagyobb eredményként könyvelhetjük el, hogy klaszterünk elnyerte az „Akkreditált Klaszter” címet az Nemzetgazdasági Minisztérium kiírása alapján, melyet két éven át jogosult használni az újabb megmérettetésig.

Bővebben    |

Google AdWords – Analytics alapképzés

2018.áprilisSomogyi Gazdaság

 

Március 14-én és 22-én Google AdWords – Analytics alapképzést szerveztek a SKIK-nél. A 3 órás térítésmentes rendezvényeken a résztvevők az AdWords fiók regisztrációról, a kulcsszó beállításokról, a kampányok kezeléséről és a mérésekről kaphattak hasznos tudnivalókat a Google Magyarország szakemberétől.

Minőségügyi Szakmai Klub alakult

2018. áprilisSomogyi Gazdaság

 

Március 21-én megalakult a SKIK Minőségügyi Szakmai Klubja. Az alakuló találkozón résztvevő minőségbiztosítási szakemberek között voltak nagyvállalatok, kis- és közepes méretű cégek, valamint egyéni vállalkozások képviselői egyaránt. A tagok megállapodtak abban, hogy ezentúl rendszeresen találkoznak, megismerik egymás jó gyakorlatait, tapasztalatot cserélnek a szakmát érintő aktuális kérdésekben és egyéb szakmai programokat szerveznek. A tagok maguk közül elnöknek Pintér Ferencet, a PROFISO Minőségügyi és Mérnöki Iroda ügyvezetőjét választották. A jövőben szeretettel várják további klubtagok jelentkezését. Tájékoztatás információ: Thurzó Ágnes, 82/501-025, athurzo@skik.hu