Szakmai látogatás Írországban

2018. októberSomogyi Gazdaság

 

A kamara minden évben szervez külföldi szakmai utazást érdeklődő tagvállalkozásai számára. Ezek a programok rövid betekintést nyújtanak az adott ország gazdaságáról, kultúrájáról, mindennapjairól, és hasznos információkat jelentenek az exportálni vagy befektetni szándékozó vállalkozásoknak. Az idén az Írország fővárosába, Dublinba szervezett 4 napos utazáson 26 fő vett részt.

Bővebben  |

Vállalkozz digitálisan!
Folytatódik Somogyban
a Modern Vállalkozások Programja

2018. októberSomogyi Gazdaság

 

Szeptemberben Marcaliban járt, október 24-én Siófokra, november 8-án Kaposvárra érkezik a Modern Vállalkozások Programjának országjáró rendezvénysorozata.

Informatikai cikkeink a menüből érhetőek el   |

Horvát-magyar sikertörténetek
az Európai Együttműködés Napján

2018. júniusSomogyi Gazdaság

 

A Duo Pack elnevezésű, horvát-magyar határon átnyúló program keretében rendezett fórumot a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara az Európai Együttműködés Napja alkalmából szeptember 21-én. Ezen a napon Európa-szerte számos rendezvényt tartanak, hogy az európai országok határain átnyúló együttműködések eredményeit megünnepeljék. A kaposvári rendezvény központi témája az oktatási intézmények testvérkapcsolati együttműködésének jelentősége volt.

Bővebben    |

Eredményesen zárult az ökoturizmus fejlesztését célzó ECOTOP 2 projekt

2018. júniusSomogyi Gazdaság

 

Végéhez ért az az ECOTOP 2 elnevezésű projekt, amely a határmenti régió ökoturisztikai fejlesztését tűzte ki célul. Az ECOTOP 2 projekt – a korábban végrehajtott ECOTOP projekt folytatásaként –  a Magyarország-Horvátország Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében valósul meg, európai uniós támogatással.

Bővebben    |