Vállalkozz digitálisan!
Hív a jövő – válassz digitális megoldást!

2018. novemberSomogyi Gazdaság

 

A szeptemberi marcali és az októberi siófoki állomás után november 8-án Kaposvárra érkezett a Modern Vállalkozások Programjának országjáró rendezvénysorozata.

Bővebben  |

Klasztertalálkozó - A közös érdekek feltérképezéséhez egymás megismerése az első lépés

2018. novemberSomogyi Gazdaság

 

A Dél-Dunántúli Regionális Élelmiszer Innovációs Klaszter októberi ülését a szervezethez idén csatlakozott ZIMEK Pálinka Kft-nél tartotta.

Bővebben   |

2018. novemberSomogyi Gazdaság

 

„Karizmatikus vezetők tűsarkúban” címmel a kamara női vállalkozói klubjának nyílt rendezvényére került sor november 7-én. A workshopot Kéri Ágnes tréner vezette, akitől hasznos tippeket és tanácsokat kaphattak az érdeklődők többek között a sikerformulákról, az önmarketing jelentőségéről, az üzleti viselkedésről, a személyes kisugárzás és a kommunikáció fontosságáról.

Bővebben    |

A tervezői gondolkodás (design thinking)

2018. novemberSomogyi Gazdaság

 

A tervezői gondolkodás (design thinking) címmel november 6-án lezajlott a SKIK és az INPUT Program közös szervezésében megvalósuló sikeres vállalkozói képzéssorozat harmadik része. A következő részre december 6-án kerül sor (Meghívót lásd a 13. oldalon!) és fókuszában a családbarát munkahely, a női vállalkozások, női startupok állnak majd.

Bővebben    |