Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

A taxisok számára is elérhető lesz a 0%-os Széchenyi Turisztikai Kártya

Október 22-től már a taxis és kisbuszos személyszállító vállalkozások számára is elérhető lesz a nemrég bevezetett Széchenyi Turisztikai Kártya Folyószámlahitel – jelentette be dr. Parragh László, az MKIK elnöke, egyben a KAVOSZ Zrt. igazgatósági elnöke.

Az eddigi feltételrendszer alapján a vendéglátás, szállodai és szálláshely szolgáltatás, rendezvényszervezés, utazásszervezés, és - közvetítés, különjárati autóbuszos személyszállítás területen működő vállalkozások igényelhették a konstrukciót.

Ez most az MKIK elnökének javaslatára, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint a Magyar Turisztikai Ügynökség szakmai támogatása mellett kiegészül a taxis és kisbuszos személyszállító vállalkozásokkal is (taxis személyszállítással foglalkozó vállalkozások, valamint szintén a 4939 TEÁOR szerinti tevékenységet végző - jellemzően mikrobuszos személyszállító – vállalkozások). 

Az említett vállalkozások számára a Széchenyi Turisztikai Kártya 2020. október 22-től

-          0% kamattal,

-          0 Ft kezelési költséggel,

-          0 Ft bírálati díjjal,

-          1, 2 vagy 3 éves futamidőre,

-          akár 250 millió forintig igényelhető.

A Programon belüli konstrukcióink az állami támogatásoknak köszönhetően igen népszerűek a vállalkozások számára, jelen helyzetben nélkülözhetetlenek a szektorban. 

A Széchenyi Turisztikai Kártya igényelhető a SKIK-nél!


Vissza az előző oldalra