Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

DUIHK Szakképzési Díj 2023 - Jelentkezzen Ön is!

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK)
idén jubileumi, tizedik alkalommal hirdeti meg
a „Szakképzési Díj” pályázatot.

A pályázat benyújtására 2023. január 31-ig van lehetőség.

Mivel pályázhatnak?

Amennyiben Önök kifejlesztettek vagy már megvalósítottak olyan újszerű projekteket, módszereket, együttműködési modelleket, vagy más kezdeményezéseket, amelyek jobb eredményeket, nagyobb hatékonyságot vagy szélesebb érdeklődést tettek lehetővé a szakképzés területén, szeretnénk biztatni Önöket, hogy pályázzon az idei Szakképzési Díjra!

Kik pályázhatnak? 

A Díj legfőbb célja, hogy emelje a gyakorlatorientált szakképzés színvonalát és társadalmi megbecsülését Magyarországon. Pályázhatnak magyarországi székhelyű vállalatok, közintézmények, iskolák, civil szervezetek, vagy akár magánszemélyek is, akár önállóan, akár más partnerekkel való együttműködésben szervezett, még folyamatban lévő vagy nemrég lezárult projektekkel vagy kezdeményezésekkel – függetlenül attól, hogy a pályázók tagjai-e Kamaránknak.

Miért érdemes pályázni?

A pályázat révén a pályázók a DUIHK révén egy szélesebb nyilvánosság előtt is ismertethetik projektjüket, még akkor is, ha esetleg nem kerülnek a nyertesek közé. Ezáltal megoldásaik, tapasztalataik hozzáférhetővé válnak más szereplők számára is, ezzel hozzájárulva az egész hazai szakképzési rendszer további erősítéséhez.

Mire pályázhatnak?

A Díjat három kategóriában ítéli oda egy független szakértőkből álló zsűri: Motiváció, Kooperáció és Innováció. A nyertesek kiválasztása és a Díj átadására 2023. március 21-én kerül sor. 

Hogyan pályázhatnak?

A Díjjal és a pályázattal kapcsolatos tudnivalókat megtalálja a szakkepzesidij.hu honlapon. Ott letölthetik a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat is, valamint megtekinthetik a korábbi pályázatok eredményeit. 

A díjjal és a jelentkezéssel kapcsolatos további információkkal Borsos Bálint szívesen áll rendelkezésükre (telefon: 06 1 345 7630, e-mail: borsos@ahkungarn.hu).

Számítunk érdeklődésükre és pályázataikra!

Tisztelettel,

Barbara Zolllmann                                           Borsos Bálint

ügyvezető elnökségi tag                              tagsági szolgáltatások 

Deutsch-Ungarische Industrie- und Handelskammer
Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara
H-1024 Budapest, Lövőház u. 30
Tel.:     +36 1 3457-630
E-mail: borsos@ahkungarn.hu
www.duihk.hu


Vissza az előző oldalra