Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Elismerés kamaránk legjobbjainak

  • Szerző: Thurzó-Nagy Ágnes

Pályázzon, jelöljön! Határidő: október 31.

A kiemelkedő teljesítmények, eredmények elismerést érdemelnek.
Különösen igaz ez most, amikor a gazdasági élet szereplőinek a járványhelyzet miatt nap mint nap súlyos problémákkal kell szembenézniük.

A Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara minden évben díjakkal ismeri el a saját területükön példamutatóan, eredményesen helytálló tagjait.
Kérjük, hogy ha van olyan kamarai tag vállalkozás a látóterében, melyet érdemesnek tart, vagy ha Ön saját vállalkozásában volt sikeres, rövid írásbeli indoklással ellátva jelezze ezt felénk.

Somogy Gazdaságáért Díj
A megye gazdaságának egészét szolgáló, kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalkozásnak, mely több éves egyenletes jó teljesítménye alapján hozzájárult a megye gazdasági fejlődéséhez.

Somogy Gazdaságáért Életműdíj 
Vállalkozásvezetőnek, akinek a hosszú éveken át történő vezetői tevékenysége alatt a vállalkozás eredményesen gazdálkodott,  versenyképességét növelte és a megyében jelentős piaci eredményt ért el.

Az Év Somogyi Vállalkozása
Piacképesen,  eredményesen gazdálkodó, több éven keresztül egyenletes, jó teljesítményt nyújtó vállalkozásoknak, a következő kategóriákban:

  • mikrovállalkozás
  • kisvállalkozás
  • középvállalkozás

Somogy Szakképzéséért Díj 
Vállalkozás illetve természetes személy részére a tanulók magas szintű-, eredményes gyakorlati oktatásáért, illetve a kamara szakképzéssel összefüggő tevékenységének kiemelkedő módon történő segítéséért.

Somogy Idegenforgalmáért Díj
A megye idegenforgalmát szolgáló-, kiemelkedő teljesítményért, vagy
több éves, egyenletes magas színvonalú munkáért, mellyel hozzájárult a megye turizmusának fejlődéséhez. 

Somogy Innovációjáért Díj 
Kiemelkedő eredménnyel járó fejlesztés megvalósításáért, ( pl.: termékfejlesztés, technológiai fejlesztés, informatikai fejlesztés, szolgáltatásfejlesztés, szervezetfejlesztés)

Somogy Környezetvédelméért Díj 
Vállalkozás részére, amely tevékenysége során a környezetvédelmi előírások betartására fokozott figyelmet fordít, illetve környezetvédelmi beruházást hajtott végre a természeti környezet megőrzése érdekében. 

A javaslatokat, pályázatokat október 31-ig várjuk!

A kitüntetésekkel kapcsolatos bővebb információ: 
www.skik.hu/kamarai-kituntetesek-altalanos-informaciok-109

Thurzó-Nagy Ágnes, témafelelős
82/501-025, athurzo@skik.hu


Vissza az előző oldalra