Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Ha profi akarsz lenni...

…tanulj úgy, mint egy profi! Mindegy, hány éves valaki, mindegy, milyen élethelyzetben van. Ha legalább az esélyét meg szeretné őrizni arra, hogy lépést tartson, tanulnia kell. Egy vállalkozóra pedig ez fokozottan igaz. De hogyan?

Erről tartott október 1-én előadást Szabó Gábor, kommunikációs tréner és tanácsadó. Azokat a törvényszerűségeket járta körbe, amelyek a tanulás sikerét vagy kudarcát határozzák meg. Mint elmondta, rengeteg tanulási módszer létezik, ezek közül mindenki válassza azt, amelyik számára a legszimpatikusabb. De a tanulás törvényszerűségei ezek felett állnak. Olyan ez, mint a vezetési stílusok és a fizika törvényei. Két embernek lehet teljesen más a vezetési stílusa, ám a fizika törvényeit mindkettőnek figyelembe kell vennie.

Az előadás arra is rámutatott, mi az oka annak, hogy sokan nem szeretnek tanulni. Fontos felismerni, hogy eredendően mindenki szeret tanulni. Mindenki kíváncsi, mindenki meg akarja érteni a világot. Amikor ez megváltozik, annak oka van. Ha meg tudjuk gyógyítani ezt az okot, visszaadhatjuk a tudásvágyat, a tanulás szeretetét. És kétséges, hogy adhatunk-e bármi értékesebbet egy embernek.

 


Vissza az előző oldalra