Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

MKIK-GVI felmérés az energia- és üzemanyagárak növekedéséről

Az energiaárak drasztikus emelkedése miatt számos mikro-, kis- és közepes vállalkozás került nehéz helyzetbe. Az energiaárak robbanása miatt nehézségekkel küzdő KKV-szektor támogatása érdekében a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara párbeszédet kezdeményezett a döntéshozókkal.

A Kormány kérésének megfelelően szeretnének egy gyors felmérést végezni a vállalkozások körében az energiaár-emelkedés nyomán kialakult helyzetkép megismerése érdekében.

Ez a kutatást egy előzetes adatfelvétel és körülbelül két hét múlva szeretnék megismételni a felmérést, amelyben a Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet (GVI) a vállalkozások problémáinak mélyebb feltárására törekszik.

Ezzel egy időben a GVI személyes mélyinterjúkat kíván készíteni az energiaszolgáltatókkal. Ezen összesített ismeretek birtokában az addigra lefolytatott beszerzési eljárás keretében kiválasztott big4 tanácsadó cég energetikai szakembereinek bevonásával az adatok elemzésével rövid- és hosszútávú javaslatok megfogalmazására kerül sor, amelyek  segíthetik a vállalkozásokat és támogatni tudják a Kormány munkáját.

A kérdőív ide kattintva érhető el

A kérdőív kitöltésének határideje 2022. szeptember 14.

Támogató együttműködését megköszönjük!

 


Vissza az előző oldalra