Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

PÉNZ7 Pénzügyi és Vállalkozói Témahét – Önkéntes vállalkozók kerestetnek!

  • Szerző: Thurzó-Nagy Ágnes

A PÉNZ7 Pénzügyi és Vállalkozói Témahét 2021. március 1-5. között kerül megrendezésre az általános és középiskolák 2020/2021. évi tanrendje keretében.

A program keretében olyan önkéntes vállalkozók közreműködésére számítanak, akik a 45 perces tanítási óra keretében tartanának órát az előzetesen kiválasztott osztálynak. A járványügyi intézkedéseket szem előtt tartva az órai munkára idén online lesz lehetőség.

Azon vállalkozókkal, akik regisztrálnak a programban, a J.A.M. (Junior Achievement Magyarország) Alapítvány illetékes kollégái felveszik a kapcsolatot, és segítenek kiválasztani a megfelelő partneriskolát, továbbá felkészítik a vállalkozót az óra megtartására. A jelentkezők felkészülésük során tanári útmutatókat, óraterveket, valamint korszerű e-learning anyagokat tudnak felhasználni. Az online óra technikai feltételeit a J.A.M Alapítvány fogja biztosítani. 

Az önkéntes vállalkozóknak az alábbi felületen van lehetőségük regisztrálni a programba. 

https://www.penz7.hu/regisztracio-onkenteseknek-2020.cshtml

 A program hivatalos elérhetőségén további hasznos információk találhatók a vállalkozói témahéttel kapcsolatosan, amelyet ezen a linket keresztül ér el:

https://www.penz7.hu/vallalkozoi-tema-onkenteseknek.cshtml


Vissza az előző oldalra