Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Ügyfélszolgálati rend

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara ügyfélszolgálata az alábbi intézkedések betartása mellett működik:

2021. március 8-tól kizárólag telefonon vagy e-mailben történt időpontegyeztetést követően tudjuk fogadni az ügyfeleket. 
Elérhetőségeink  IDE kattintva megtekinthetők!

A kamara épületében a MASZK viselése kötelező!  Kérjük, használja az épületben kihelyezett kézfertőtlenítőket


Az ügyfélszolgálati helyiségekben kizárólag 1 ügyfél tartózkodhat, szükség esetén (pl. mozgáskorlátozottság, idős vagy kiskorú személy esetén) minden ügyfél mellett legfeljebb egy kísérő (kiskorú esetén kizárólag törvényes képviselő). 


Kérjük, hogy a  kamarai hozzájárulást  a 12072514-00184810-00300005 számú bankszámlára szíveskedjék utalni, vagy csekken is befizethető. A csekkek a kamara bejáratánál kerültek kihelyezésre, illetve kérésre küldünk. A vállalkozói adószám feltüntetése mindkét esetben FONTOS!
Pénztári befizetésre jelenleg nincs lehetőség.


BÉKÉLTETŐ TESTÜLET: A járványhelyzet miatti újabb szigorításokra tekintettel 2021. március 8-tól békéltető testületi eljárásra vonatkozó kérelem csak postai és elektronikus úton ( e-mailben) nyújtható be, valamint tanácsadásra is csak telefonon kerülhet sor.
A személyes ügyfélfogadás szünetel.

Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett Békéltető Testület elérhetőségei: 

7400 Kaposvár, Anna u. 6. , telefon: 82/501-026, e-mail: skik@skik.hu


Kérjük, kizárólag csak akkor tartózkodjon az épületben, ha előre egyeztett időpontja van bármely  ügyintézéssel kapcsolatban. 


 Megértésüket köszönjük!

 


Vissza az előző oldalra