Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Vállalkozások pandémiás jógyakorlatainak felmérése - online kérdőív

A COVID-19 járvány további hullámainak megelőzése, illetve hatékony kezelése érdekében fontos, hogy a vállalkozások megismerjék és alkalmazzák azokat a pandémiás jógyakorlatokat, amelyek a járvány korábbi hullámaiban eredményesnek bizonyultak.

Tisztelt Vállalkozásvezető!

A COVID-19 járvány lehetséges további hullámainak megelőzése, illetve (bekövetkezésük esetén azok) hatékony kezelése érdekében stratégiai fontosságú, hogy a hazai vállalkozások megismerjék és alkalmazzák azokat a pandémiás jógyakorlatokat, amelyek a járvány korábbi hullámaiban eredményesnek bizonyultak a járvány terjedésének megakadályozásában.
Ez hozzájárulhat ugyanis ahhoz, hogy egy esetleges negyedik hullám esetén, minél kevesebb korlátozó intézkedés bevezetése váljon indokolttá.

E cél elérése érdekében az Innovációs és Technológiai Minisztériumban előkészítettek egy a vállalati pandémiás jógyakorlatok felmérésére irányuló online kérdőívet.
A kérdőív célja, hogy összegyűjtsék, majd – a 2020 nyarán publikált Vállalati Fehérkönyv kiegészítéseként – strukturált, informatív formában megosszák a hazai vállalkozásokkal a pandémia 3. hulláma által okozott károk mérséklése érdekében.

A kérdőív a következő linken keresztül érhető el: http://evasys.sote.hu/evasys/online.php  
jelszó: COVID19

A fenti megoldás mellett a kérdőív az alábbi QR kód segítségével tableten / iPaden is kitölthető.QRCode_Corp_Best Practice (002)

A kérdőív kitöltése kb. 30  percet vesz igénybe.

Együttműködését  köszönjük!

 


Vissza az előző oldalra