Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Pályázat: DUIHK Szakképzési Díj 2021

A DUIHK (Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara) Szakképzési Díjának legfőbb célja, hogy emelje a gyakorlatorientált szakképzés társadalmi megbecsülését Magyarországon.

Egy jól működő, gyakorlatorientált szakképzési rendszer a fiatalok számára lehetővé teszi a korszerű szakmai ismeretek elsajátítását, ami megalapozza a sikeres szakmai pályafutást.

A gazdaság és a társadalom egészének számára pedig a duális jellegű szakképzés biztosítja a jól képzett dolgozók utánpótlását, ami erősíti a fenntartható fejlődés alapjait.

Ezért a Díj azon kiemelkedő projekteket és kezdeményezéseket méltatja, melyek jelentős mértékben és példaértékű módon segítik elő a gyakorlatorientált szakképzést Magyarországon.

E célok megvalósítása érdekében a DUIHK Szakképzési Díja ösztönözni kívánja a vállalatokat – nem csak a DUIHK tagjait –, hogy kezdeményezzenek és valósítsanak meg szakképzési projekteket, bátorítani kívánja az érintetteket, hogy tapasztalataikat másokkal is megosszák és szélesebb körben megismertessék, illetve kommunikációs csatornát kíván biztosítani a példaértékű eredmények és kezdeményezések számára.

Bővebb információ a Díjról, továbbá a pályázati adatlap és a részvételi nyilatkozat az alábbi oldalon található a Szakképzési Díj 2021 pályázati anyagok között:

http://szakkepzesidij.hu/letoltesek/


Vissza az előző oldalra