Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Őszi kamarai konjunktúra-felmérés

Ismét elérkezett az őszi konjunktúra-felmérés ideje. Az MKIK GVI a helyi kamarákkal együttműködve 2020. második félévében is elkészíti a felmérést a megyei vállalkozások körében. Kérjük, töltse ki kérdőívünket!

A Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara 1997 októberétől félévente konjunktúrafelmérést végez a somogy megyei cégek körében. A megyei adatgyűjtés és értékelés az országos szintű elemzés része, amely azért fontos, hogy a magyar gazdaság helyzetéről, tendenciájáról megbízható információval rendelkezzünk.

Az országos vizsgálatban alkalmanként kb. 2-3000 vállalkozás vesz részt. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság és Vállalkozáskutató Intézete (MKIK GVI) a területi kamarákkal együttműködve végzi el a felmérést, és az  MKIK GVI e vizsgálattal képviseli Magyarországot azon a kutatáson, amely az EU országaira ad előrejelzést a gazdasági konjunktúra helyzetéről. Az eddigi tapasztalatok szerint felvételünk eredményei megbízhatóan jelzik előre a magyarországi GDP várható alakulását. 

Az MKIK GVI a helyi kamarákkal együttműködve 2020. második félévében is elkészíti a felmérést, amelyhez tisztelettel kérjük az Ön segítségét is. 

Örömmel vennénk, ha a konjunktúra felmérő adatlap kitöltésével segítené munkánkat és ezzel hozzájárulna ahhoz, hogy pontosabb képet kapjunk a somogy megyei vállalkozások gazdasági helyzetéről. 

Az adatlap online formában tölthető ki:

KÉRDŐÍV KITÖLTÉSE

 Az adatlap kitöltésének határideje: 2020. október 15.

Az adatszolgáltatás önkéntes, az adatokat csak összesítve, statisztikai módszerekkel dolgozzuk fel. 

A GVI konjunktúra felmérésre vonatkozó eredményei megtekinthetők a következő linken: GVI konjunktúra-felmérések 


Vissza az előző oldalra