Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

A „mentes” ételkészítés alapjai - 30 órás képzés indul

  • Szerző: Kovács Andrea
  • GASTROTOP

Az INTERREG V-A Magyarország – Horvátország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2014-2020 keretében megvalósuló, GASTROTOP projekthez kapcsolódóan indít képzést a SKIK,100%-os képzési támogatással.

A képzés célja: az étkezési trendekhez és az egészségügyi elvárásokhoz igazodva elősegíteni a különböző „mentes” ételek elkészítését a vendéglátásban vagy akár otthoni körülmények között.

Óraszám: 30 óra (ebből 5 óra elmélet, 25 óra gyakorlat)

Képzés helyszíne: Kaposvár

Tervezett létszám: 15 fő

Célcsoport: elsősorban a vendéglátásban dolgozó szakemberek jelentkezését várjuk, de más érdeklődők is jelentkezhetnek.

Kezdés dátuma: 2022. február 12.

Tervezett oktatási napok: 2022. február 12-13., 19-20, 26. (5 x 6 óra, szombat-vasárnap)

A képzésen résztvevők megismerkednek azokkal az alapfogalmakkal, amelyek a speciális táplálkozási igények kielégítését szolgálják (pl. leggyakoribb diéták, étkezési trendek, gabonaallergia, gluténérzékenység, laktózérzékenység, tej- és tojásallergia, helyettesítő termékek stb.). 

A gyakorlati rész tartalma: alkalmanként egy-egy menüsor elkészítése különböző „mentes” változatokban (glutén-, tej-, cukor-, tojásmentes, illetve vegán ételek).

Tanfolyam díja: A képzés a résztvevők számára díjmentes (100%-ban támogatott), azonban a jelentkezés véglegesítésével és a felnőttképzési szerződés aláírásával a jelentkező kötelezettséget vállal a képzés elvégzésére. Túljelentkezés esetén a jelentkezések sorrendjét figyelembe vesszük.

Várhatóan 2022. márciusában egy második képzésre is sor kerül, amely a „mentes” sütés (édességek készítése) lesz a témája.

 Jelentkezési lap kitöltése ITT

SÁV


Vissza az előző oldalra