Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Elindult a GASTROTOP projekt

  • Szerző: Kovács Andrea
  • pályázatok, hitelek

Szeptember 9-én tartották azt a rendezvényt, amely hivatalosan is elindította az Interreg V–A Magyarország–Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 keretében megvalósuló GASTROTOP projektet.

A GASTROTOP projekt az Interreg V–A Magyarország–Horvátország
Együttműködési Program 2014-2020 keretében valósul meg.Logo GASTROTOP I

Vezető partner: Visoko gospodarsko učilište u Križevcima
(Agráregyetem, Kőrös) 

Partnerek:

  • MATE Kaposvári Campus
  • Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara
  • Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici (Turisztikai és Informatikai Menedzsment Főiskola, Verőce)
  • Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

A 16 hónapos GASTROTOP projekt célja a „mentes” étrendhez
igazidva a speciális ételek elkészítéséhez szükséges anyagok és
technológiák megismertetése, a kapcsolódó fogalmak tisztázása,
amely segítséget jelenthet a vendéglátásban dolgozó szakemberek és
a lakosság számára is. A projekt összesen 5 partnerrel valósul meg,
kettő Somogy megye területéről, egy Zala megye területéről és két
partner a horvát oldalról. A kitűzött célok megvalósítása hozzájárul az
étkezési trendekkel a táplálkozással kapcsolatos egészségügyi
vonatkozások alaposabb ismeretéhez, és a  gasztronómiai
szolgáltatások színvonalának emeléséhez

A SKIK a GASTROTOP projekt keretében a partnerekkel
együttműködve a következő tevékenységeket végzi: Képzési anyag
elkészítése a mentes ételek elkészítését célzó workshopokhoz, 2x30
órás workshop sorozat megszervezése, 1 napos workshop a téma
szakértőivel, 2 napos tanulmányút szervezése, szóróanyagok
beszerzése és terjesztése, nyilvánosság szervezése,  adminisztráció
és menedzsment.

SÁV


Vissza az előző oldalra