Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Pályázati felhívás a Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program keretében

  • Forrás: palyazat.gov.hu
  • Szerző: Kovács Andrea
  • pályázatok, hitelek

Megjelent a GINOP-1.2.9-20 számú felhívását a hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatására. November 9-től várják a pályázatokat, amellyel beruházásra, eszközök beszerzésére, digitális korszerűsítésre, vagy a munkatársak képzésére lehet kérelmet benyújtani.

A cégek 2 és 10 millió forint közötti összeget nyerhetnek el, amelyet beruházásra, eszközök beszerzésére, digitális korszerűsítésre, vagy a munkatársak képzésére fordíthatnak. November 9-től várják a pályázatokat - közölte Varga Mihály.
A cél világos: a gazdaság újraindításában a legkisebb települések és a legkisebb vállalkozások is sikerrel vegyenek részt - fogalmazott a pénzügyminiszter.

Magyarország Kormányának felhívása a Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program keretében a hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatására. A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki a hazai mikro- és kisvállalkozások versenyképességének javítását innovatív, hozzáadott érték növelő fejlesztések támogatásán keresztül. A cél elérését a Kormány a mikro- és kisvállalkozások együttműködésével tervezi megvalósítani. 

Az együttműködés keretében a Kormány vállalja, hogy: 

  • a benyújtott támogatási kérelmekről a jogszabály által meghatározott határidőn belül dönt;
  • a felhívás feltételeinek megfelelő projekteket 2 millió Ft – 60 millió Ft közötti vissza nem térítendő támogatásban részesíti a rendelkezésre álló forrás erejéig, 
  • az előleggel kapcsolatos feltételeknek megfelelő támogatott projekteknek a támogatás legfeljebb 25%-ának megfelelő, maximum 15 millió Ft összegű előleget biztosít. 

 A támogatási kérelmet benyújtó szervezetek az együttműködés keretében vállalják, hogy: 

  • a kapott támogatáson felül önerőből finanszírozzák a projektet; 
  • projektjük megvalósításával hozzájárulnak a Partnerségi Megállapodásban foglalt célok eléréshez; 
  • projektjük megvalósításával hozzájárulnak a helyi gazdaságban betöltött szerepük megerősítéséhez, piaci pozíciójuk javításához.

Pályázati felhívás ITT


Vissza az előző oldalra