Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Kamaránkról dióhéjban

A Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara információs és szolgáltató központként áll a megyében működő vállalkozások rendelkezésére. Szolgáltatásainak sokszínű kínálatát a gazdaság szereplőinek igényei mentén alakítja és bővíti, hozzájárulva ezzel  versenyképességük növeléséhez. 

A kamara feladata, hogy a vállalkozások önkormányzataként előmozdítsa a gazdaság fejlődését, védje piaci magatartás tisztességét, a gazdasági tevékenységet folytatók általános érdekeinek érvényesülését. Köztestületként a kamara hatósági  feladatokat is ellát, például a szakképzés területén.

Minden olyan működő vállalkozásnak, mely tevékenysége alapján a kereskedelmi és iparkamarához tartozik, regisztrálnia kell és megfizetnie az éves 5.000.- Ft összegű kamarai hozzájárulást. A kamara a regisztrált vállalkozásoknak alapszolgáltatásokat biztosít.

 A regisztráció azonban nem jelent kamarai tagságot!

Az továbbra is önkéntes és jelentkezési lap kitöltésével jön létre. 

Miért legyek önkéntes kamarai tag?

A kamarai tagok tagdíjat fizetnek árbevételük arányában, melyből jóváírásra kerül a minden vállalkozás számára kötelező éves 5.000.- Ft összegű kamarai hozzájárulás.

Az önkéntes kamarai tagok az alapszolgáltatásokat meghaladó, szélesebb körű szolgáltatásokat igénybevételére jogosultak, döntően a  tagdíj ellenében vagy kedvezményes áron.

Ügyfélszolgálataink elérhetősége:

Kaposvár, Anna u. 6. 30/91-61-219, 30/63-13-848, ugyfelszolgalat@skik.hu
Marcali, Rákóczi u. 19-21. 30/21-53-728, skikmarc@skik.hu
Nagyatád, Mártírok u. 16. , 30/46-81-149, skikatad@skik.hu
Siófok, Fő u. 174-176, Átrium üzletház, 30/69-55-386, skiksiof@skik.hu