Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Minőségügyi tanácsadás vállalkozásoknak - most TÉRÍTÉSMENTESEN!

Itt a lehetőség, hogy az Ön vállalkozása is szintet lépjen a minőségügy terén!

Napjainkban a minőségügy döntő fontosságú az üzleti életben, bizonyos tanúsítások hiánya jelentős hátrányt jelent, a megrendelők, a partnerek egyre inkább elvárják ezeket.
A nagyvállalatoknál a szükséges minőségbiztosítási rendszerek megléte természetes dolog, de mit tegyen egy kisvállalkozás, hogyan fogjon hozzá?

Most itt a lehetőség, hogy egy-, az IFKA által minősített szakértői tanácsadó cég TÉRÍTÉSMENTESEN konzultáljon Önnel, átvilágítsa a vállalkozást minőségirányítási szempontól és javaslatot tegyen arra, hogy milyen rendszerek bevezetése segítené elő a vállalkozása sikerét. 

Ez a lehetőség a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében, a  „Szövetségben a vállalkozókkal” című projekt keretében a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával valósul meg. A program a vállalkozásonként 300.000 forint értékben finanszírozza a tanácsadást, így az Önnek teljesen ingyenes. 

Ennek keretében igénybevehető a szolgáltatás általános ISO rendszerek bevezetéséhez, mint például az ISO 9001 Minőségirányítási rendszer, az ISO 14001 Környezetközpontú irányítási rendszer, vagy az ISO 45001 Munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítási rendszer. Ezen kívül más, speciális gépipari és élelmiszeripar irányítási rendszerek bevezetéséhez is felhasználható a támogatás. 

Kik vehetik igénybe ezt a lehetőséget?

 Azok a vállalkozások, melyek székhelye a következő Somogy vármegyei járások valamelyikében található: Kaposvári, Barcsi, Marcali, Nagyatádi, Csurgói, Tabi, Fonyódi Járás.

Jelentkezési határidő:
2024. május 31., ill. a rendelkezésre álló keret erejéig

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

JELENTKEZÉS IDE KATTINTVA!

További információ: 82/501-022. akovacs@skik.hu


Vissza az előző oldalra