Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Kamarai Kedvezménykártya Klub és Kedvezménylista

KAMARAI KEDVEZMÉNYKÁRTYA KLUB

Minden rendezett önkéntes kamarai tag kézhez kapta a 2023/24 évi tagkártyáját, ami aúj_kártya tagság igazolásán kívül feljogosít a Kamarai Kedvezménykártya Klub tagjai által nyújtott kedvezmények igénybevételére!

Az igénybe vehető kedvezmények aktuális listája

A KEDVEZMÉNYKÁRTYA KLUB

KKK logo

Az akció keretében önkéntes kamarai tagok nyújtanak kedvezményeket önkéntes kamarai tagok számára. A célunk nemcsak az, hogy tovább emeljük a kamarai tagság értékét. Azon dolgozunk, hogy az önkéntes tagok egyre inkább egy üzleti közösséget alkossanak. Ahol stratégiai együttműködések alakulnak ki, aktív kommunikáció, tapasztalatcsere zajlik a tagok között és talán még új barátságok is születnek. Ez egy hosszútávú cél, aminek az első lépése a kedvezménykártya életre hívása.

MIT NYER AZ, AKI CSATLAKOZIK A KEDVEZMÉNYT ADÓKHOZ?

Ingyen reklámot, extra figyelmet és annak esélyét, hogy a tagok hozzá fordulnak először. A kedvezménykártya közösséget folyamatosan kommunikáljuk, megjelenítjük különböző kiadványainkban, a kedvezményprogramhoz csatlakozó vállalkozásokat pedig hónapról-hónapra külön is bemutatjuk. De szeretnénk, ha azok a vállalkozások, akik most a csatlakozás lehetőségét mérlegelik, nemcsak ezt látnák benne. Hanem azt is, hogy az extra üzleteknél jóval többet kaphatnak. Kölcsönösséget, összefogást, valahova tartozást. Olyasmit, aminek az árfolyama soha nem látott magasságokba emelkedik majd az elkövetkezőkben.

KI CSATLAKOZHAT A KEDVEZMÉNYT ADÓKHOZ?

Lényegében bármelyik önkéntes kamarai tag. Az ideális helyzet az lenne, ha minden önkéntes tag csatlakozna a kedvezményt adók táborához. De ez nem elvárás, inkább csak egy vízió. Ami talán egyszer valóra válik. De addig is: várjuk azokat, akik megértik, mit adhat egy üzleti közösség számukra. És akik tudják, hogy a lehetőséget nem várni kell, hanem felismerni.

Kedvezménylista

Az igénybe vehető kedvezmények aktuális listája IDE KATTINTVA megtekinthető!

Információ: Thurzó-Nagy Ágnes, 82/501-025, athurzo@skik.hu