Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Somogyi Gazdaság

A kamarai tagsággal történő kommunikáció egyik leghatékonyabb eszköze a Somogyi Gazdaság, a kamara havonta megjelenő lapja, melyet a Somogyi Hírlap terjesztői hálózata útján kapnak meg a SKIK tagjai és partnerei.
Az újság szerkesztése során fő szempont, hogy aktuális-, gyakorlatias-, a mindennapi munka során hasznosítható információkat nyújthasson az olvasónak. Az újság hasábjain lehetőség van hirdetések elhelyezésére - kamarai tagoknak kedvezménnyel!    Hirdetési árakSomogyi Gazdaság októberi száma

Fő téma a szakképzés, pályaorientáció

A további tartalomból:
Új Széchenyi Kártya Program hitelek Két új hitellel bővült a Széchenyi Kártya Program termékpalettája. Az eddigi konstrukciók mellett már igényelhető a SKIK-nél a o%-os Turisztikai Széchenyi Kártya, valamint az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel Plusz.
SG-okt
Folytatódik az Innovatív Vállalkozás Menedzsment Műhely A SKIK és az INPUT Program közös szervezésében újabb részekkel jelentkezik a kis és középvállalkozásoknak szóló, sikeres képzéssorozat. A gamifikáció és a generációváltás témaköre után novemberben a női vállalkozói lét kerül terítékre.

Bemutatjuk a Somogy Szakképzéséért Díj nyerteseit A SKIK tavalyi kitüntetései közük a vállalkozásoknak szóló Somogy Szakképzéséért Díjat a csurgói Metallux Zrt.-, a természetes személyeknek szólót pedig Ható András, a marcali Két Mester Kft. ügyvezetője nyerte. Vele, és Tóth Jánossal, a Metallux ügyvezetőjével beszélgettünk.

A teljes újság ide kattintva megtekinthető

Somogyi Gazdaság szeptemberi száma

Fő téma a klímavédelem, energiahatékonyság, környezetvédelem

A további tartalomból:
Lezajlottak a kamarai választások: a küldöttek ismét bizalmat szavaztak Varga Józsefnek, a kamara címlaprégi elnökének és megválasztották újabb négy évre. A küldöttgyűlés által megválasztott alelnökök: dr. Büttner Tamás (Ipari Tagozat), Gerber András (Szolgáltatási Tagozat), dr. Gulyás Árpád (Kereskedelmi Tagozat), Ojtó Lajos (Kézműves Tagozat)
Öszi képzéssorozat vállalkozásoknak: Folytatódik a sikeres képzéssorozat, melyet a SKIK az INPUT Programmal közösen szervez. Az első rész a gamifikáció, a játékosítás módszeréről szólt. A következő részekre októberben és novemberben kerül majd sor. A témák a generációváltás és a női vállalkozások leszenek. 
Legyen Ön az Év Felelős Foglalkoztatója!:A Felelős Foglalkoztatói néven túl az MKIK képzési különdíjban részesíti a képzés/szakképzés területén legkiemelkedőbb pályázatokat. Lehetőség van a Restart-Up különdíjra pályázni azoknak a cégeknek, melyek tesznek a 45 év feletti munkavállalók foglalkoztatásának javításáért.

A teljes újság ide kattintva megtekinthető