Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Regisztrált vállalkozások adatbázisa

 IDE KATTINTVA 

 elérhető a regisztrált vállalkozások on-line adatbázisa

melyben ún. töredékszavas kereséssel – adószám, név, településnév vagy a tevékenység megnevezése alapján – valamennyi regisztrált vállalkozás adatai megtalálhatók.

Az adatbázis folyamatosan bővül. 

A regisztráló a nyilvántartásba vételről e-mail cím birtokában a területi kereskedelmi és iparkamarától elektronikus értesítést kap arról, hogy az igazolás - mely tartalmazza Gktv. szerinti nyilvántartási számot és az igazolást a kamarai hozzájárulás megfizetéséről - letölthető az online regisztrációs felületről (bejelentkezés után) vagy kérhető a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara ügyfélszolgálatain. A hozzájárulásról számla nem készül, az igazolás, amely igazolja a regisztráció megtörténtét, egyúttal a befizetést igazoló számviteli bizonylattal szembeni elvárásoknak is megfelel. Ezt az igazolást azok a vállalkozások is megkapják, akik korábban – személyes regisztráció és befizetés alkalmával – már kaptak igazolást.

A Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara ügyfélszolgálati irodáinak elérhetőségeit, és nyitva tartási rendjét ezen a linken találja meg.