Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Ismerje meg Lettország gazdaságát, üzleti lehetőségeit

  • ONLINE
  • külpiac

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „Minden héten üzlet” exportfejlesztési programsorozatának következő online programját ajánljuk szíves figyelmébe.

Ismerje meg Lettország gazdaságát, üzleti lehetőségeit
Időpont: 2021. április 22. csütörtök 10.00 óra

Egyes területeken az ipar a korlátozott belső piac miatt éppen teljes hiányzik, mert a helyi gyártás nem lenne gazdaságos, ezért az ország ezeken a területeken (pl. járműipar) importra rendezkedett be. 

A lett piac mindazonáltal elsősorban igényes, magas színvonalú komplex termékeket és szolgáltatásokat igényel (áru, csomagolás, kiszállítás, marketingtevékenység, projekteknél a döntéshozók utaztatása költségviselés mellett) és nem beszállítói kapacitásokat.

Az online program fő témakörei:

Lettország gazdaságának aktuális helyzete, annak jövőbeni kilátásai,
kereskedelmi sajátosságok, tapasztalatok, praktikus tanácsok
az üzleti lehetőségek magyar vállalatok számára Lettországban
Előadó: Sarlós Ágoston Külgazdasági Attasé Magyar Nagykövetség Riga - Lettország

Lebonyolítás: Microsoft Teams rendszerrel (A kamara rendelkezik a szoftverrel, a meghívót kiküldi). A programot 1-1,5 órás időtartamra tervezzük.

Részvételi feltétel: A programon a részvétel térítésmentes, de feltétel a kamarai hozzájárulás rendezettsége, valamint az előzetes online regisztráció ezen a linken.

Adatkezelés: Az új rendeletnek megfelelően továbbra is biztosítjuk személyes adatainak biztonságos, jogszabályszerű kezelését. Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbi linken találja: https://fmkik.hu/adatkezelesi-tajekoztato. 


Vissza az előző oldalra