Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Ismerje meg Svédország gazdaságát, üzleti lehetőségeit - ONLINE

  • ONLINE
  • külpiac

A skandináv országokat bemutató sorozat második részében, a számos vállalatnak otthont adó, több területen és nemzetközi szinten is kiemelkedő teljesítményt nyújtó Svédország mutatkozik be. Fókuszban a svéd gazdasági környezet és üzleti lehetőségek lesznek a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara soron következő online exportfejlesztési programján.

Ismerje meg Svédország gazdaságát, üzleti lehetőségeit

Időpont: 2021. március 11. csütörtök 10.00 óra

A webinárium keretében a svéd piac iránt érdeklődő magyar vállalkozók, start-upok és gazdasági szereplők kaphatnak tájékoztatást a  piac jellegzetességeiről, kihívásairól és előnyeiről. Az magyar exportfejlesztést, kétoldalú nemzetközi gazdasági kapcsolatok erősítését és a külpiacra jutás segítését célzó előadáson a stockholmi külgazdasági attasé mutatja be az ország sajátosságait és nyújt hasznos tanácsokat, gyakorlati tudnivalókat a hatékonyabb kapcsolatfelvételhez.

Fő témakörök:

  • Svédország gazdaságának aktuális helyzete, annak jövőbeli kilátásai,
  • a koronavírus által gyakorolt hatások,
  • az üzleti lehetőségek magyar vállalatok számára Svédországban

Előadó:  

Rusz Boglárka,  Magyarország külgazdasági attaséja – Stockholm

Az előadás után lehetőség nyílik a konzultációra.

A webináriumra várjuk mindazon vállalkozások jelentkezését, akik érdeklődnek Svédország piaci és piacra jutási lehetőségei iránt.

Lebonyolítás: Microsoft Teams rendszerrel (A kamara rendelkezik a szoftverrel, a meghívót kiküldi). A programot 1-1,5 órás időtartamra tervezzük.

Részvételi feltétel: A programon a részvétel térítésmentes, de feltétel a kamarai hozzájárulás rendezettsége, valamint az előzetes online regisztráció ezen a linken.


Vissza az előző oldalra