Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Kibervédelem kis- és nagyvállalatoknak - Hogy ne legyen késő!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága, valamint a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata VII. Hírközlés, Informatikai Osztálya
tisztelettel meghívja Önt
Kibervédelem kis és nagyvállalatoknak! Hogy ne legyen késő!
Konferencia a kiberbiztonság aktualitásairól és az új hatósági kötelezettségekről
című rendezvényére

2023-ban hatályba lépett a magas szintű kiberbiztonságot biztosító intézkedésekről szóló irányelv (NIS2 irányelv), mely megköveteli a nagyobb szereplőktől, hogy vegyék komolyan a kiberbiztonsági kockázatokat és ültessék gyakorlatba azokat az eljárásokat, amelyekkel megelőzhetők és kezelhetők az efféle támadások. 2024. december 31-ig Magyarországon is teljesíteni kell a kibervédelmi követelményeket, így a meghatározott cégeknek 2024. június 30-ig kötelezően be kell jelentkezniük a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságánál (SZTFH).

Ezzel kapcsolatosan a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága és Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Ipari Tagozata VII. Hírközlés, Informatikai Osztálya közös tájékoztató rendezvényt szervez a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara székházában (1016 Budapest, Krisztina krt. 99.) 2024. június 12-én 9 órától. 

A rendezvény térítésmentesen, hibrid módon kerül megszervezésre, személyes részvétel esetén előzetesen regisztrációhoz kötött.

Program és regisztráció ITT

A rendezvény online formában, Zoom felületen kerül közvetítésre. A konferenciahíváshoz szükséges csatlakozási link az alábbi meghívóban található.  

SZTFH konferencia_meghivo_0612 (176 KB)


Vissza az előző oldalra