Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

A siker kulcsa - saját tapasztalatból - dr. Kemény Dénes előadása

Július 9-én Balatonlelle-Rádpusztán dr. Kemény Dénes tartott előadást nyolcvan érdeklődő vállalkozó részvételével. 

dr. Kemény Dénes, válogatott vízilabdázó, edző, állatorvos. Országos hírnevét a magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitányaként szerezte, amellyel 2000 és 2008 között három olimpiai bajnokságot nyert.

Előadásának „A siker kulcsa – saját tapasztalatból” címet adta. A cím önmagáért beszél, hiszen Kemény Dénes módszere, gondolkodásmódja messze túlmutat a csapatsport keretein, a vállalkozói szférában is példát mutat és megállja a helyét. Hitvallásának tekinti, hogy vezetői elveit mások is megismerjék, és saját területükön, saját vállalkozásukat is az olimpiai bajnokok szintére emelje.
Színes, humoros előadása szinte életre keltette a magyar vízilabda sport dicsőséges éveit, kiemelve az oda vezető sokszor göröngyös, áldozatokkal teli utat. Ezen az úton Kemény  Dénes mindig céltudatosan, profi módon vezette az irányítása alatt álló csapatot. Mindig tudta, ki melyik poszton tudja a legtöbbet tenni és nem mindig a legkiválóbb játékosok beállítása hozza a kívánt eredményt, sokkal inkább fontos a csapatszellem. Az elhangzottakat, azok szellemiségét egy üzletember, egy vállalkozásvezető is átültetheti saját gyakorlatába és nap mint nap alkalmazhatja a munkatársakkal való kommunikáció és döntései során. 

20240709_rádpuszta_A siker kulcsa előadás - Kemény Dénes_Németh_Levente_fotó19.jpg


Vissza az előző oldalra