Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

GASTROTOP tanulmányút Magyarországon

Június 21-22. A GASTROTOP projekt következő állomása a 2 napos tanulmányút volt Somogy megyében, ahol a SKIK által szervezett programokon vehettek részt a projekt partnerek és a mentes étkezésben érintett vendégek. A tanulmányutat a kaposvári Hansdonner sörfőzdében tett látogatással indítottuk, ahol a gluténmentes sörkészítésbe nyerhettünk betekintést, illetve egy kóstolóra is sor került. Ezt követően a szintén kaposvári székhelyű Fino-food tejüzembe vehettünk részt egy előadáson, ahol a cég laktózmentes termékeit mutatták be nekünk. A nap második felét a Felsőmocsoládon található Bánó Mária Kastélyszállóban töltöttük, ahol a mentes kozmetikumokról az illóolajokról és egyéb adaptogénekről tartottak előadást a doTerra és a Natura le con szakemberei. A prezentációt követően körbe vezettek minket a csodálatos Kastélyszállóban, ahol a tulajdonos elmesélte az évtizedek óta a családja birtokában lévő épület történetét, majd a napot egy kellemes bio borkóstolóval zártuk.

A tanulmányút második napján a polányi Babérliget Kúriába és a kutasi Hertelendy kastélyba tettünk látogatást, ahol szintén vendégül láttak minket a hely mentes specialitásaival, valamint bemutatták a csoportnak mindkét létesítményt. A két-napos programon összesen 25 fő vett részt, akik között horvát és magyar résztvevők is voltak.

IMG-1370.JPG


Vissza az előző oldalra