Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Geszti Péter: Nem adom fel! Megújulás és innováció

Nem adom fel! – Innováció és megújulás

Május 29-én közel 150 érdeklődő részvételével sikeres előadást tartott Geszti Péter Kaposváron, a Dorottya Hotel nagytermében a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében. 

A résztvevőket dr. Büttner Tamás, a SKIK alelnöke köszöntötte és üdvözölte Geszti Pétert, mint „vezetői tapasztalatokkal rendelkező előadót, aki nemcsak zenekarokat, hanem több, saját kommunikációs céget vezetett, akik a pozitív gondolkodás és cselekvés embere, aki a megújulást nem kényszerként, hanem szándékként kezeli!”

A rendezvény a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara országos Vállalkozásfejlesztési Projektjének keretében valósult meg, melyet a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatott.

Az előadás során Geszti Péter jól hasznosítható tippeket adott a somogyi vállalkozóknak. Mint elmondta: a kilencvenes évektől dolgozik különböző vállalkozásokban, s mikor úgy érezte itt az ideje a váltásnak, hajlandó volt és mert lépni. Leszögezte, hogy a vállalkozásai működtetése során általában nem a profit maximalizálása volt a fő szempont, hanem az, hogy jól érezze magát az adott tevékenység közben. Az ismert zenész-üzletember arról is beszélt, hogy miért fontos az innováció, mit gondol a rezilienciáról, szerinte milyen a jó cégvezető, de a pozitív gondolkodás fontosságára is felhívta a figyelmet. 

 

fotó.jpg


Vissza az előző oldalra