Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

HR- és Informatikai Szakmai Klub programja

  • Precognox Kft

Wellbeing és robotika

Június 27-én a SKIK Informatikai- és HR Klubjának tagjai látogatást tettek a Precognox Kft-nél.

A találkozó keretében Balogh Árpád, a bodrogi általános iskola informatika tanára bemutatta az I. Kaposvári Robotika Találkozót, mely május 29-én került megrendezésre. 
A kezdeményezés célja a  tudományterülettel ismerkedő 10-14 éves korosztály  motivációjának erősítése, fejlődésük segítése. Versenyhelyzet teremtésével a tanulók számára lehetőséget nyújtani tudásuk kipróbálására, valamint a különböző intézményekben dolgozó tanárok számára lehetőséget nyújtani szakmai tapasztalatcserére, új ismeretségek szerzésére.
A sikeres kezdeményezésnek várhatóan jövő év februárjában folytatása lesz.

Az esemény következő részében Gáll Anikó-, a házigazda Precognox Kft wellbeing és HR menedzsere tartott előadást a magánéleti és munkahelyi wellbeing fontosságáról.

A wellbeing, vagyis a jóllét – érzelmi, pénzügyi, fizikai, szociális – kihat életminőségünk különböző spektrumaira. Jelentőségét egyre több cégvezető ismeri fel, ugyanis munkáltatói szempontból különösen fontos a wellbeing megteremtése, mely  hozzájárulhat például a fluktuáció csökkentéséhez, a munkavállalók elköteleződésének szorosabbá tételéhez.

Gáll Anikó ennek gyakorlati alkalmazásra is mutatott példákat.

Az esemény keretében Marits István, az Informatikai Szakmai Klub elnöke bemutatta Győrfi Attilát, aki a SKIK részéről  - a nyugdíjba vonult Farkas Emma feladatkörét átvéve - ezentúl a klub titkári feladatait látja el.

 

20240627_143642.jpg


Vissza az előző oldalra