Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

iFood Élelmiszer Klaszter Évnyitó rendezvénye

  • Kristinus Borbirtok - Kéthely

Új év, új lendület! -megtartotta hagyományos évnyitó rendezvényét az iFood Élelmiszer Klaszter

2024. február 7-én izgalmas évnyitó rendezvényt tartott az iFood Élelmiszer Klaszter a Kéthelyi Kristinus Borbirtok termeinek különleges atmoszférájában.

A nap során számos izgalmas szakmai program várta a résztvevőket, amely  a Mastiff Cargo Bike teherbicikli bemutatójával kezdődött. Ezt követően került sor az előadásokra és szakmai konzultációkra, melynek témái a következők voltak: a Magyar Klaszterközösség közös beszerzési programjának bemutatása, a KAP II-es pillérének gazdaságfejlesztési intézkedéseinek ismertetése, fókuszban az élelmiszerfeldolgozást érintő felhívásokkal, élelmiszeripari cégek közvetlen EU-s forrás szerzési lehetőségeinek bemutatása, valamint  az iFood Élelmiszer Klaszter 2023-as évének összefoglalása és a 2024-es év terveinek bemutatása és a Magyar Klaszterfejlesztési Stratégia bemutatása.

Délután a Kristinus Borászat pincéjét látogatták meg a résztvevők. majd vacsorával és borkóstolóval zárult a nap a klaszter tagjainak termékeiből és a Kristinus Borászat boraiból összeállított különleges menüvel.

Az eseményen a klaszter tagvállalkozások, valamint a klaszter együttműködő partnereinek képviselői vettek részt.

DSC_0482.JPG


Vissza az előző oldalra