Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Tudatos felkészülés - sikeres üzlet

November 15-én a kamaránál Kocsis Zsuzsanna, a ZSU Consulting Kft ügyvezetője, a proaktív ügyfélszerzés specialistája tartott előadást „Tudatos felkészülés – sikeres üzlet, avagy hogyan készüljünk fel egy üzleti találkozóra?” címmel.

Előfordult már, hogy csodálkozva figyelte egy üzleti rendezvényen vagy egy konferencián azokat a vállalkozókat, akik több üzleti lehetőséggel hagyták el a konferencia helyszínét? 
Nem véletlen, hogy ők ilyen eredményeket értek el. 
Tudatos megelőző munka van ebben. 

Többek között erről a munkáról beszélt az előadó, és bemutatja, hogyan érdemes készülni egy konferenciára és ezáltal hogyan lehet kiaknázni a konferenciában rejlő üzleti lehetőségeket résztvevőként.

A felkészülés lépései mellett konkrét szövegkönyveket kaptak a résztvevők  azzal kapcsolatban, hogy kit, mikor, mivel lehet megszólítani, hogy az adott helyzetben nem ezen kelljen gondolkodni, hanem a másikra tudjunk figyelni – mert ez lesz a siker egyik kulcsa. 

A kapcsolat  nyomonkövetésére is mutatott módszereket – ami a siker másik kulcsa, illetve egy informatikai megoldást, amelyben rögzíteni lehet az üzleti lehetőségek életútját és még arra is van lehetőség, hogy a feladatokat a vállalkozásban dolgozó kollégákra kiszignálják. Ez a rendszer az InnoLeads, amelynek díjmentes verziója itt elérhető: www.innoleads.eu 

 

 

vágott.jpg


Vissza az előző oldalra