Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
További információkat Adatkezelési nyilatkozatunkban talál.

Országos sorsoláson nagyatádi hölgy nyert elektromos kerékpárt

  • Szerző: Lucz Bianka

Átadtuk az Európa-napi totó nyereményét új tulajdonosának.

Minden évben május 9-én ünnepeljük az Európa-napot, amelyen az Európai Unió megalakulására és az azt kezdeményező Schuman nyilatkozatra tekinthetünk vissza.

A Europe Direct iroda májusban megrendezett Európa-napja alkalmából számos játékos feladattal, sportversennyel készültünk gyermekek és felnőttek számára, valamint lehetőség volt egy Európai Uniós témakörben készült totó kitöltésére. Az ajándékutalványok és egyéb értékes nyeremények között az Európai Bizottság Magyarorsági Képviselete által felajánlott elektromos városi kerékpár volt a főnyeremény a totót kitöltők számára. A helyesen válaszolók egy országos sorsoláson vettek részt, ahol egy nagyatádi hölgy lett a szerencsés nyertes.

Az elektromos kerékpár átadására Nagyatádon került sor, a SKIK nagyatádi irodájánál. A kerékpár új tulajdonosa, Strauszné Begovecs Ágnes elmondta, hogy mekkora örömmel és meglepődéssel fogadta a hírt, hogy ő lett a nyertes és a családja is ugyanennyire örült ennek, hiszen közösen töltötték ki a feladatlapot, amelyben elmondásuk szerint közel sem voltak egyszerű kérdések.

A jövőben nagyon nagy hasznát tudják venni a nyereménynek, hiszen a családban többen is szeretnek kerékpárral járni akár dolgozni vagy bevásárolni.


Vissza az előző oldalra